kops hout eiken panelen

kops hout eiken panelen

Uniek, maar bij QATRINA gewoon op maat te bestellen: schitterende kops hout eiken panelen

Bijna nergens anders in de Benelux te vinden: kops hout eiken panelen op maat voor u gemaakt in de door u gewenste afmetingen en vorm. U bestelt ze heel gemakkelijk online vanuit uw luie stoel thuis ! Een uniek product en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA ! Doe er uw voordeel mee !

Schitterend mooi, vrijwel onverwoestbaar en geschikt voor ontelbare toepassingen. In verticale richting oersterk en daarmee uitermate geschikt om intensief te gebruiken. We kennen natuurlijk allemaal wel het grote hakblok bij de slager en de professionele snijplanken die in de horeca gebruikt worden, maar wij maken er ook keuken- en werkbladen van.
Kops hout eiken panelen zijn echter ook heel goed te gebruiken om als schitterend tafelblad of blad voor een kookeiland te fungeren. De mogelijkheden zijn legio !

QATRINA onderhoudt nauwe banden met voordelige producenten in het buitenland: daardoor kunnen wij een hoge kwaliteit voor scherpe prijzen aanbieden.
Eikenhouten panelen worden bij ons het meest besteld. Wij hebben daarom besloten om via onze website alleen kops Slavonisch eiken panelen aan te bieden: panelen in een andere houtsoort zijn, afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment, op aanvraag te bestellen: klik hier om naar het overzicht van onze andere houtsoorten te gaan. Nagenoeg elke vorm kunnen wij maken, dus mocht u iets heel speciaals in gedachten hebben, neem dan contact met ons op.

Op traditionele wijze nog helemaal met de hand opgebouwd door kratten vol massief houten blokjes aan elkaar te lijmen tot het gewenste paneel. Door ons geleverde houten panelen, tafelbladen, werk- en keukenbladen zijn zonder uitzondering allemaal duurzaam geproduceerd en vanzelfsprekend FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout eiken panelen

Kops hout eiken paneel (Slavonisch eiken)

 

Voor maatwerk moet u bij QATRINA zijn

Panelen exact tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt: u vindt ze bij QATRINA !
U voert zelf de gewenste afmetingen op onze website in. Vervolgens rekent ons geavanceerde bestelsysteem de prijs voor het product voor u uit. Afrekenen kan in een beveiligde omgeving met respectievelijk iDEAL vanuit Nederland en BANCONTACT vanuit België.

Online leveren wij kops eiken tot maximaal 2,4 mtr. lang en 1,2 mtr. breed, want kopshout is al snel erg zwaar. Langere lengtes en bredere panelen zijn wel mogelijk, maar alleen op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout eiken panelen ?