kops hout eiken paneel

kops hout eiken paneel

Supervoordelig bij QATRINA te bestellen: een prachtig kops hout eiken paneel

Zelf lopen sjouwen met houten panelen is gelukkig niet meer nodig, want bij QATRINA bestelt u een kops hout eiken paneel eenvoudig vanuit uw luie stoel thuis ! Wij zijn zo goed als de enige leverancier die kopshout in de Benelux kunnen leveren, dus doe daar uw voordeel mee.

Een schitterend houtproduct, praktisch onverslijtbaar en daardoor geschikt voor vele toepassingen. Door de unieke samenstelling van kopshout is het met name geschikt voor intensief gebruik. Het hakblok van de slager en de snijplanken in de horeca kennen we allemaal wel, maar wij gebruiken het ook om er bijvoorbeeld prachtige keukenbladen van te maken. Natuurlijk is een kops hout eiken paneel ook geschikt om als uniek eettafelblad te gebruiken.

Wij kunnen een absoluut hoogwaardig kwaliteitsproduct tegen een zeer redelijke prijs aanbieden omdat wij met voordelige producenten in het buitenland samenwerken.
Kopshout panelen gemaakt van eiken worden verreweg het meest door onze klanten besteld. Via onze online webshop leveren wij dan ook alleen kops hout panelen in eiken. Panelen in andere houtsoorten zijn leverbaar op aanvraag: klik hier voor ons overzicht van de diverse mogelijkheden. De panelen kunnen wij in zo goed als elke vorm voor u maken, dus neem gerust contact met ons op indien u een speciale vorm in gedachten heeft.

Onze kops panelen worden met de hand gemaakt door eindeloos veel blokjes hout aan elkaar te lijmen. Standaard zijn deze blokjes 60 mm. dik, maar in veel gevallen is een dikker paneel ook mogelijk op aanvraag. Prachtig Slavonisch eikenhout, gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

kops hout eiken paneel

Kops hout (Slavonisch eiken)

 

Maatwerk van QATRINA

Bij QATRINA bestelt u panelen op maat. De gewenste afmetingen vult u eenvoudig zelf op de website in en ons bestelsysteem berekent vervolgens de prijs. Betalen vindt plaats in een veilige omgeving met iDEAL vanuit Nederland en BANCONTACT vanuit België.
Bestel zelf massieve kops hout eiken panelen tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed.
Kops hout is in verticale richting ijzersterk, maar helaas niet in horizontale richting. Langere panelen, en panelen met uitsparingen zijn daarom zeer gevoelig voor breuk. Deze zijn wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout eiken paneel ?