kops hout eiken keukenblad

kops hout eiken keukenblad

Heel gemakkelijk online bij QATRINA te bestellen: een prachtig kops hout eiken keukenblad

Gewoon online vanuit uw luie stoel thuis een kops hout eiken keukenblad bestellen ? Dat kan bij QATRINA ! Wij zijn vrijwel de enige aanbieder in de Benelux die dit exclusieve product kunnen leveren: doe hier dus uw voordeel mee.

Kopshout is ijzersterk en zo goed als onverslijtbaar, waardoor het zeer goed toepasbaar is voor intensief gebruik. De ambachtelijke slager met zijn kopshout hakblok is hiervan een goed voorbeeld.
Wij maken er naast hakblokken en snijplanken echter ook schitterende tafel-, werk- en keukenbladen van voor onze klanten. Dus bent u op zoek naar iets unieks ? Denk dan zeker ook eens aan een keukenblad van kopshout ! Een kops hout eiken keukenblad is een ware blikvanger voor in uw (nieuwe) keuken.

Mede door onze samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland kunnen wij een hoge kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen leveren. Eiken keukenbladen worden het meest bij ons besteld. Daarom hebben wij ervoor gekozen via de website uitsluitend kops eiken keukenbladen aan te bieden. Keukenbladen in andere houtsoorten zijn eventueel ook mogelijk, maar alleen op aanvraag en indien op dat moment beschikbaar. Klik hier voor onze andere houtsoorten. Kopshout is leverbaar in praktisch iedere vorm, dus heeft u iets heel speciaals in gedachten, neem dan even contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Het maken van een kops keukenblad is een waar monnikenwerk: de kleine blokjes massief hout worden allemaal met de hand aan elkaar gelijmd. Het gebruikte hout wordt speciaal op kleur door onze producenten uitgezocht, is natuurlijk duurzaam geproduceerd en gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout eiken keukenblad

Kops hout eiken keukenblad

 

Prachtig kopshout op maat ? Bestel het gewoon bij QATRINA !

Een exclusief kops eiken keukenblad, helemaal op maat voor u gemaakt. De gewenste afmetingen voert u gewoon zelf in op onze website en het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem rekent razendsnel de prijs voor u uit. U plaatst het gekozen product in de winkelmand en rekent veilig af met iDEAL vanuit Nederland of BANCONTACT vanuit België.

Massief hout is erg zwaar. Om de kans op beschadigingen en/of breuk zo klein mogelijk te houden leveren wij online tot maximaal 2,4 meter lang en 1,2 meter breed. Voor langere lengtes of bredere bladen gelieve even contact met ons op te nemen: deze zijn op aanvraag leverbaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout eiken keukenblad ?