kops hout eiken barblad op maat

kops hout eiken barblad op maat

Een massief kops hout eiken barblad op maat bestellen ? Dat kan online bij QATRINA ! 

Door onze producenten speciaal voor u op kleur en uitstraling geselecteerd en voordelig bij u thuis afgeleverd door onze eigen koeriersdienst: een schitterend kops hout eiken barblad op maat bestelt u natuurlijk bij QATRINA !

Kops hout is niet alleen prachtig om te zien maar daarnaast ook oersterk. Voor ons is het dan ook onbegrijpelijk dat nagenoeg niemand anders in Nederland en België dit verder levert.
Een kopshout barblad bestellen is bij QATRINA heel eenvoudig: u gaat op de website naar de categorie kopshout, u voert vervolgens de afmetingen in die u nodig heeft en plaatst de bestelling in de winkelwagen. Afrekenen kan met iDEAL resp. BANCONTACT vanuit België.
Ons kopshout leveren wij op maat gemaakt van Slavonisch eikenhout: een mooie lichte en keiharde eikensoort. Andere houtsoorten zijn, mits voorradig op dat moment, mogelijk op aanvraag. Klik hier voor ons overzicht of neem direct contact met ons op.

Ook barbladen met een fantasievorm zijn mogelijk: onze freesmachines zijn namelijk computergestuurd en kunnen iedere vorm voor u maken. Iets ingewikkelds in gedachten ? Bel of mail ons even.

Traditioneel vakmanschap en nog helemaal met de hand opgebouwd: een kops hout eiken barblad op maat is een absoluut uniek houtproduct. Wij leveren kops hout via de website met een dikte van 6 centimeter. U kunt het onbehandeld bestellen, maar eventueel ook al kant en klaar: wij behandelen het dan nog met een professionele houtolie. Dit kan zowel in kleur als in transparant. Vanzelfsprekend zijn al onze houtproducten altijd FSC gecertificeerd.

 

 

kops hout eiken barblad op maat

 

Alles op maat gemaakt

Alles wordt door ons op maat geleverd: wij zagen niet op maat, maar maken op maat. Een kops barblad bestelt u bij ons in eikenhout met een dikte van maar liefst 6 centimeter.
Door zijn gewicht is kopshout kwetsbaar tijdens het transport. Via de website kunt u daarom niet langer dan 2,4 meter bestellen. Op aanvraag zijn langere lengtes mogelijk: bel of mail ons hiervoor even.

Onze andere houtsoorten zijn niet het hele jaar door voorradig: een barblad in een andere houtsoort moeten wij daarom altijd aanvragen bij onze producenten. Voor een prachtig op maat gemaakt barblad van massief kops hout bent u bij QATRINA dus aan het juiste adres. Bezorgen doen wij ook nog eens tegen kostprijs als service naar onze klanten toe.

Bent u geïnteresseerd in een kops hout eiken barblad op maat ?