kops hout acacia paneel op maat

kops hout acacia paneel op maat

Een prachtig massief kops hout acacia paneel op maat ? QATRINA !

Zoekt u een kops hout acacia paneel op maat ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA ! Bij ons bestelt u het gemakkelijk vanuit de luie stoel thuis.
Schitterend mooi en ook nog eens zo goed als onverslijtbaar: kops hout. Doordat kopshout keihard is, is het uitermate geschikt om intensief te gebruiken. Ons kops wordt dan ook veel gebruikt om er tafelbladen, wekbladen en keukenbladen van te maken.

Andere leveranciers zijn er niet of nauwelijks: wij zijn een van de heel weinigen die kopshout op maat kunnen leveren. Wij werken al geruime tijd samen met voordelige producenten buiten Nederland waardoor wij onze klanten een absolute topkwaliteit tegen redelijke prijzen kunnen leveren.

Kopshout panelen leveren wij via onze webwinkel alleen in Slavonisch eikenhout. Een veelgeprezen lichte, maar tevens heel harde eikensoort. Kops panelen in een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag: klik hier voor ons overzicht. Onze vaste producenten zijn ware houtkunstenaars en maken zo goed als elke afmeting en vorm voor u op maat. Heeft u dus hele specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Ongelooflijk maar waar: het kops hout acacia paneel op maat wordt nog op traditionele wijze met de hand gemaakt door kleine vierkante houten blokjes aan elkaar te lijmen. Een klus die alleen echte vaklui aankunnen. Standaard leveren wij ons kopshout in 60 mm. Buiten de website om is dikker mogelijk op aanvraag. Wij kunnen tot en met liefst 120 mm. dik leveren.

Uitsluitend milieuvriendelijk geproduceerde producten, want het door ons gebruikte ons hout is stuk voor stuk v.v. het FSC keurmerk. Een garantie voor kwaliteit en verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kops hout acacia paneel op maat

 

Eenvoudig zelf op maat bestellen

Bij ons bestelt u online in de webshop heel eenvoudig zelf kops eiken panelen van 6 cm. dik tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Buiten de website om zijn langere en/of bredere panelen op aanvraag mogelijk.
In dat geval verzoeken wij u contact met ons op te nemen per mail of telefoon in verband met het transport. Een kops hout paneel is doordat het minimaal 60 mm. dik is al erg snel erg zwaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout acacia paneel op maat ?