kops essenhouten paneel

kops essenhouten paneel

Een schitterend kops essenhouten paneel op maat voor u gemaakt in iedere gewenste vorm

Verder zoeken hoeft niet: een op maat voor u gemaakt kops essenhouten paneel bestelt u voordelig online bij QATRINA. Oersterk en schitterend mooi: dat is kopshout. Wij werken al jarenlang samen met eigen voordelige leveranciers in voornamelijk landen in Oost-Europa. Hier kunnen wij ons hout voor scherpe prijzen inkopen. Wij nemen genoegen met kleine marges en kunnen het daarom ook weer voor scherpe prijzen aan onze klanten aanbieden. QATRINA levert uitsluitend online: zo houden wij onze overheadkosten laag.

Direct via de website leveren wij kops eikenhout op maat in de meest gevraagde vormen. Kopshout in andere houtsoorten kunnen wij u op aanvraag aanbieden: u kunt naast kops eikenhout bij ons ook terecht voor kops kersenhout, kops beukenhout, kops acaciahout en kops essenhout. Bent u geïnteresseerd in een van onze andere houtsoorten, schroom dan niet contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden: wij zijn per mail en telefoon voor u beschikbaar. Klik hier voor onze contactgegevens.

Geen enkel paneel is bij ons hetzelfde: al ons kopshout wordt stuk voor stuk met de hand op maat voor onze klanten gemaakt. Een kopshout paneel maken wij van houten blokjes met een dikte van 60 mm. Deze worden een voor een met elkaar verlijmd tot het uiteindelijke paneel. Een secuur en tijdrovend werk zult u begrijpen.

Wij vinden een duurzaam productieproces belangrijk: onze producenten werken dan ook allemaal met duurzaam gekweekt en FSC gecertificeerd massief hout. Een garantie voor een gecontroleerde houtkap en een milieuvriendelijke verwerking van het hout.

 

 

 

kops essenhouten paneel

kops essenhouten paneel

 

Bij andere aanbieders kiezen uit standaardafmetingen ? QATRINA levert op maat in elke gewenste vorm !

Onbegrijpelijk in deze tijd, maar helaas komt het nog regelmatig voor: aanbieders van massief hout die ‘het wel even voor u op maat zagen’. Reststukken en zaagafval worden daarna gewoon bij de klant in rekening gebracht. Wij doen het anders: u bestelt bij ons op maat in de door u gewenste vorm en u betaalt alleen voor u wat u bestelt. Niks geen extra zaagkosten en niks geen betalen voor afval. Bij QATRINA de normaalste zaak van de wereld.

Wist u dat wij uw bestelling tegen kostprijs bij u komen afleveren ? U hoeft er dus niet zelf mee te sjouwen. Onze eigen koeriersdienst rijdt bijna dagelijks een ronde door Nederland en door België: gemakkelijker kunnen we u het niet maken !

Wilt u iets heel bijzonders laten maken of wilt u wellicht een heel lang of een heel breed paneel in kopshout bij ons bestellen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij QATRINA is (bijna) alles wel mogelijk.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops essenhouten paneel ?