kops essen tabletten

kops essen tabletten

Kops essen tabletten moeilijk te krijgen ? Bij QATRINA bestelt u ze ‘gewoon’ op maat !

Het internet afgespeurd, maar ze niet kunnen vinden ? Wij maken ze op maat voor u: prachtige kops essen tabletten met een dikte van maar liefst 60 millimeter !

Wilt u er zelf nog mee aan de slag ? Dan adviseren wij u ze onbehandeld te bestellen. Wilt u het gaan gebruiken als keukenblad, werkblad of barblad ? Dan kunt u het ook al kant en klaar bij ons bestellen. De kops essen tabletten behandelen wij dan met een twee componenten houtolie: Rubio Monocoat. Dit geeft een keiharde beschermlaag en zorgt ervoor dat het hout voor lange tijd goed beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Kopshout werkt: lakken raden wij daarom af.

Kopshout tabletten kunt u bij ons bestellen in vierkant, rechthoekig, rond of ovaal, maar ook een (sterk) afwijkende vorm is geen probleem. Wij hebben dan natuurlijk wel een tekening of schetsje van u nodig. Moet het dus iets heel aparts worden, neem dan contact met ons op.

Het gros van ons kops wordt besteld in eiken: dit is dan ook direct online beschikbaar via de website (klik hier). Andere houtsoorten, waaronder ook essen, leveren wij buiten de website om op aanvraag. Klik hier voor onze andere houtsoorten.

 

 

 

kops essen tabletten

Kops essen tabletten

 

Uitgekeken op de standaardbladen bij de keukenleverancier ? Denk dan eens aan kopshout !

Toe aan iets anders, iets unieks ? Dan is kopshout zeker iets voor u ! In de Benelux is kopshout vrijwel nergens te krijgen.
Wij maken het voor u op maat in de vorm die u wenst en onze eigen koerier brengt het tegen kostprijs bij u thuis. Meerdere houtsoorten zijn mogelijk, dus de houtsoort die u zoekt zit er vast wel bij. Onze producenten zijn allemaal buiten Nederland gehuisvest: zo kunnen wij ons hout voordelig inkopen en het vervolgens voor een interessante prijs aan onze klanten aanbieden. Ieder tablet wordt voor u op maat gemaakt: op maat zagen doen wij niet aan.

Interessant geprijsd maatwerk: kopshout in Slavonisch eiken, in beuken, in essen en in kersen. U vindt het allemaal bij QATRINA. FSC gecertificeerd, dus ook nog eens gegarandeerd duurzaam gekapt en verder verwerkt. Bij QATRINA weet u zeker dat u uitsluitend het allerbeste hout in huis krijgt.

Bent u geïnteresseerd in onze kops essen tabletten ?