kops essen tablet op maat

kops essen tablet op maat

Vriendelijk geprijsd en eenvoudig online bestellen bij QATRINA: een prachtig kops essen tablet op maat

Heel eenvoudig online bestellen bij QATRINA: een prachtig kops essen tablet op maat voor u gemaakt en tegen kostprijs door onze koerier bij u thuisbezorgd. Bij QATRINA heel normaal !

Kopshout kunt u bij ons onbehandeld, maar ook al kant en klaar bestellen: wij adviseren u onbehandeld te bestellen indien u er zelf nog aan wilt zagen en schuren. Kant en klaar wil zeggen dat uw kops essen tablet op maat door ons wordt behandeld met Rubio Monocoat houtolie. Deze olie geeft een zeer goede en langdurige bescherming aan het hout. Lakken van kopshout raden wij af in verband met de werking van het hout.

De toepassingen van kopshout zijn legio: wij maken er bijvoorbeeld keukenbladen en tafelbladen van, maar ook voor snijplanken of hakblokken is het zeer geschikt: kopshout is keihard en vrijwel onverwoestbaar.
Vierkant, rechthoekig, rond of ovaal: het kan allemaal. Ook uw zelf bedachte fantasievorm  is geen probleem: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tabletten gemaakt van eikenhout bestelt u direct online. Kops tabletten van essen, beuken, kersen of een andere houtsoort zijn mogelijk op aanvraag. Onze andere houtsoorten vindt u hier.

zeer vriendelijke prijzen en tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt: voor kops tabletten van eiken, beuken, essen en kersenhout zit u goed bij QATRINA ! Ons hout is FSC gecertificeerd en wordt duurzaam verwerkt.

 

 

 

kops essen tablet op maat

Kops essen tablet op maat

 

Kopshout: een uniek houtproduct, exclusief op maat verkrijgbaar bij QATRINA 

Uitgekeken op de standaard werk- en keukenbladen bij de keukenleverancier ? Dan is een werk- of keukenblad gemaakt van prachtig kopshout wellicht iets voor u ! Op maat verkrijgbaar in meerdere schitterende houtsoorten in de door u gewenste vorm. QATRINA werkt met hoogwaardige, computergestuurde machines waarmee elke vorm mogelijk is. Onze vaste en voordelige producenten in het buitenland zorgen voor een gegarandeerd hoge kwaliteit en wij kunnen het u vervolgens tegen een interessante prijs aanbieden.

Neem gerust even een kijkje op onze website. Mocht u meer informatie wensen over onze producten of werkwijze, schroom dan niet contact met ons op te nemen via de telefoon of per mail: onze contactgegevens vindt u hier.

Bent u geïnteresseerd in een kops essen tablet op maat ?