kops eikenhouten tabletten

kops eikenhouten tabletten

Gewoon online op maat bestellen bij QATRINA: massieve kops eikenhouten tabletten in iedere door u gevraagde vorm !

Gemakkelijk online bestellen: onze kops eikenhouten tabletten. Iedere door u gewenste vorm is mogelijk ! Ook extra bewerkingen als sparingen, verjongde randen of ronde hoeken aan de tabletten zijn geen probleem, want wij werken met professionele freesmachines waarmee alles exact op maat, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gerealiseerd kan worden.

Tabletten van kopshout worden nog op traditionele manier met de hand opgebouwd: waar vakmanschap waarover niet veel mensen meer beschikken. Wij werken dan ook samen met doorgewinterde professionals in meerdere landen. Daardoor kunnen wij ook in dure tijden als deze ons hout nog steeds voor zeer interessante prijzen inkopen, en dat ziet u terug in de prijzen op onze website !

Prachtig vol massief Slavonisch kops eiken, maar ook kops tabletten gemaakt van een andere houtsoort zijn leverbaar 

Kops eiken tabletten op maat kunt bij ons online aanschaffen in de meest gevraagde vormen: ovaal en rond, of vierkant en rechthoekig. Maar… QATRINA gaat verder dan dat, want op aanvraag is in principe iedere vorm mogelijk. Hiervoor hebben wij dan wel een tekeningetje/schetsje van u nodig. Heeft u (heel) speciale wensen in kopshout ? Bel of mail ons dan even, want QATRINA kan het vast wel voor u maken.

Buiten onze website om kunt u bij ons ook terecht voor kops tabletten in andere houtsoorten, want wij leveren ze eventueel ook in essenhout, beukenhout, kersenhout en acaciahout. QATRINA maakt het allemaal op maat voor u.

Massief hout dient in alle gevallen geheel te worden ‘ingepakt’ met een goede houtolie of lak. Tabletten in doorgaande lamellen en in vingerlas kunnen prima gelakt worden, maar bij kopshout raden wij dit af. Door de unieke samenstelling blijven kopshout tabletten altijd wat ‘werken’ en kan de laklaag na verloop van tijd kleine scheurtjes gaan vertonen. Bij kopshout werken wij altijd met Rubio Monocoat: een uit de parketindustrie afkomstige professionele twee componenten houtolie die een zeer goede, enigszins flexibele bescherming aan het hout geeft.

U kunt bij ons nog onbehandelde tabletten bestellen, maar ook kant en klaar is mogelijk: u hoeft het dan alleen nog maar te (laten) plaatsen/monteren. Dus bent u op zoek naar een FSC gecertificeerd kopshout werkblad, kopshout keukenblad, kopshout bureaublad, kopshout barblad of kopshout tafelblad ? Dan zit u goed bij QATRINA !

 

 

 

kops eikenhouten tabletten

kops eikenhouten tabletten (werkblad behandeld met Rubio Monocoat 2K transparante olie)

Bij QATRINA vindt u massief hout op maat in doorgaande lamellen, in vingerlas en in uniek kopshout

Voor een op maat gemaakt massief houten tablet, barblad, keukenblad, tafelblad, werkblad of bureaublad in iedere door u gewenste vorm bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren het in doorgaande lamellen, in een vingerlasverbinding en gemaakt van exclusief kopshout.

Bent u geïnteresseerd in onze kops eikenhouten tabletten ?