kops eikenhouten tablet

kops eikenhouten tablet

Vrijwel nergens te krijgen, maar bij QATRINA bestelt u het online op maat gemaakt: een kops eikenhouten tablet !

Bij ons verkrijgbaar in zo goed als iedere afmeting en vorm, want wij zagen niet op maat maar maken op maat: een prachtig kops eikenhouten tablet.
Doordat het met de hand voor u wordt gemaakt is kopshout met recht een uniek houtproduct te noemen. Uniek, maar tevens ook schitterend mooi en het gaat uw hele leven lang mee, want kopshout is nagenoeg onverwoestbaar.

Het door ons geleverde kopshout wordt voor ons door vaste producenten verdeeld over verschillende Europese landen gemaakt. Doordat wij met meerdere producenten samenwerken kunnen wij relatief voordelig inkopen, waardoor wij onze winstmarges laag kunnen houden. Daar profiteert u dan dus weer van.

Standaard leveren wij ons kopshout met een dikte van 6 centimeter vol massief Slavonisch eikenhout. Kops eiken kunt u in vierkant, rechthoekig, rond of ovaal direct in onze webwinkel bestellen. Andere vormen of extra grote tabletten zijn mogelijk op aanvraag.
Naast kops eiken is buiten de website om ook kopshout in acacia, essen, beuken en kersen mogelijk. U kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen per telefoon of per mail.

Kopshout wordt door ons standaard onbehandeld geleverd. Wilt u liever een ‘kant en klaar’ tablet bestellen ? Dat kan ook. Wij schuren het tablet dan nog een keer met een fijnere korrel en behandelen het daarna met een twee componenten houtolie. Dit kan in kleur, maar natuurlijk ook in transparant. Wij gebruiken hiervoor Rubio Monocoat olie: een houtolie afkomstig uit de parketindustrie. Bij QATRINA krijgt u uitsluitend het allerbeste: ons hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd.

 

 

 

kops eikenhouten tablet

kops eikenhouten tablet (transparant geolied in Rubio Monocoat)

Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk in praktisch elke gewenste vorm en afmeting 

Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk in massief hout: wij leveren in vrijwel iedere denkbare vorm en ook extra lange of extra brede tabletten zijn op aanvraag mogelijk. U bestelt het op maat en krijgt het op maat tot op de mm. nauwkeurig, nog onbehandeld of al helemaal kant en klaar om te gebruiken als bijvoorbeeld tafelblad, werkblad, keukenblad of bureaublad.

Moeten er sparingen uitgefreesd worden of wilt u graag een verjongde rand rondom ? Überhaupt geen probleem: stuur ons een schetsje zoals u het graag zou willen en wij zorgen voor de rest. Bezoek onze website en ga voor een kops tablet in eiken, in acacia, in essen, in beuken of in kersen. Wij maken het allemaal voor u op maat !

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaan onze producenten voor u aan de slag. Ons maatwerk gaat vervolgens op transport naar Nederland: iedere week komt er bij ons een vrachtwagen binnen. Nadat wij alle bestellingen gesorteerd hebben nemen wij contact op met onze klanten voor het inplannen van een geschikte leverdatum. Onze vaste koeriersdienst zorgt voor de levering bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in een kops eikenhouten tablet ?