kops eikenhouten keukenblad

kops eikenhouten keukenblad

Een kops eikenhouten keukenblad ? Wij leveren het op maat gemaakt !

Een kops eikenhouten keukenblad nergens te vinden ? Wij leveren het op maat gemaakt en in de vorm die u wenst ! Moet het keukenblad een afgeronde hoek krijgen of moeten er alvast sparingen voor apparatuur in worden aangebracht ? Wij regelen het allemaal voor u. Bij QATRINA zit u goed voor voordelig maatwerk in massief hout !

Keukenbladen opgebouwd uit kopshout zijn zeldzaam: maar weinigen kunnen dit leveren. Kopshout wordt nog traditioneel door echte vakmensen met de hand gemaakt door eindeloos veel houten blokjes aan elkaar te verlijmen: een tijdrovende bezigheid. Onze producenten zijn allen gehuisvest in Oost Europa waar de prijzen nog betaalbaar zijn. Doordat wij hier scherp kunnen inkopen kunnen wij ons kopshout weer voor interessante prijzen aan onze klanten aanbieden.

Wij leveren keukenbladen in kops eikenhout, maar op aanvraag ook in een andere houtsoort dan eiken

Een vierkant, rechthoekig, ovaal of rond kops eikenhouten keukenblad kunt u via onze website zelf bestellen. Keukenbladen in andere vormen zijn buiten de website om op aanvraag mogelijk: mail ons gerust uw wensen, dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. Voor betaalbaar maatwerk moet u bij QATRINA zijn.

Zoekt u een keukenblad van kopshout gemaakt van een andere houtsoort dan eiken ? Ook dan kunt u bij ons terecht ! Naast kops eiken keukenbladen leveren wij namelijk ook keukenbladen gemaakt van kops beukenhout, kops essenhout, kops kersenhout en kops acaciahout. Wij leveren het allemaal op maat.

Om hout goed tegen invloeden van buitenaf te beschermen moet het altijd goed ‘ingepakt’ worden. Dit kan met een lak of met een olie. Keukenbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen of met een vingerlasverbinding kunnen desgewenst prima worden gelakt. Een keukenblad in kopshout raden wij echter aan te oliën, en niet te lakken. Kopshout heeft een geheel andere structuur dan doorgaande lamellen en vingerlas en zal altijd enigszins blijven ‘werken’, waardoor de kans bestaat dat de laklaag gaat scheuren.
Kopshout wordt daarom bij ons altijd geolied: wij gebruiken hiervoor Rubio Monocoat houtolie. Deze olie geeft het (kops)hout de bescherming die het nodig heeft zonder dat er scheurtjes kunnen ontstaan.

Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor exclusieve kopshout werkbladen, kopshout keukenbladen, kopshout bureaubladen, kopshout barbladen of kopshout tafelbladen, al helemaal kant en klaar in de olie, maar ook nog onbehandeld voor als u er zelf nog mee aan de slag wilt.

 

 

 

kops eikenhouten keukenblad

Kops Slavonisch eiken keukenblad op maat, transparant geolied

QATRINA de maatwerkspecialist in doorgaande lamellen en in vingerlas, maar ook in uniek kops hout

Panelen, bureaubladen, keukenbladen, tafelbladen en meer: u bestelt het allemaal FSC gecertificeerd en op maat gemaakt in eikenhout, maar ook in heel veel andere houtsoorten. Wij leveren in vingerlas en in doorgaande lamellen, maar ook prachtig kopshout is mogelijk. Doe er uw voordeel mee !

Bent u geïnteresseerd in een kops eikenhouten keukenblad ?