kops eikenhouten hakblok

kops eikenhouten hakblok

Wij maken het op maat in iedere vorm die u wenst: een kops eikenhouten hakblok, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Wilt u graag een kops eikenhouten hakblok bestellen in een niet alledaagse vorm of afmetingen ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want standaardafmetingen en standaardvormen kennen wij niet. U bestelt het gewoon zoals u hebben wilt !
Een kops eikenhouten hakblok kunt u zelf online bij ons bestellen. Andere houtsoorten, waaronder kops acacia, kops beuken, kops kersen en kops essen, leveren wij buiten de website om. Neem dus even contact met ons op indien u graag een hakblok gemaakt van een andere houtsoort zoekt.

Hout in een kopshoutuitvoering is oersterk: dit werd in het verleden al veel toegepast in situaties waarbij de constructie tegen een stootje moest kunnen. U herinnert zich vast de gymzaal vloer op de lagere school nog wel. Toch is kopshout de afgelopen decennia een langzame dood gestorven. Wij vinden dat zonde, want van kopshout kun je veel meer moois maken dan alleen maar een hakblok.
Al jaren leveren wij daarom vrijwel onverslijtbare barbladen van kopshout, keukenbladen van kopshout, tafelbladen van kopshout en werkbladen van kopshout. Uniek in de Benelux en op maat voor u gemaakt in eiken, of in een andere houtsoort !

Kopshout is met recht iets speciaals: niet iedereen weet zich raad met dit uitzonderlijke houtproduct. Het wordt nog met de hand gemaakt en dat is op z’n zachtst gezegd een hele onderneming: talloze blokjes worden met een twee componentenlijm aan elkaar gelijmd. QATRINA werkt hiervoor samen met vaste leveranciers in Oost Europa. Hier wordt nog kwaliteit voor een betaalbare prijs geleverd. Op onze beurt kunnen wij hierdoor onze verkoopprijzen weer laag houden.

Voor exclusief maatwerk in kopshout bent u bij QATRINA aan het juiste adres

Het allermooiste hout voor betaalbare prijzen op maat gemaakt in elke denkbare vorm. Wij leveren niet alleen ‘gewone’ massief houten panelen om zelf uw meubels van te maken, maar ook voor computergestuurd maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.
De door ons geselecteerde producenten beschikken allemaal over de allernieuwste cnc freesmachines: een kostbare investering die de meeste houtbewerkers in de Benelux zich niet kunnen veroorloven. Heeft u dus iets heel speciaals in gedachten, moet er een schuine rand worden aangebracht, moeten de hoeken rond worden afgewerkt of zijn er uitsparingen nodig ? U krijgt het zoals u het graag wilt hebben.

 

 

 

kops eikenhouten hakblok

Vol massief hout in een kops uitvoering, maar ook met een vingerlasverbinding of in doorgaande lamellen

Stop maar met zoeken, want voor massief hout moet u bij QATRINA zijn: vol massief Slavonisch eikenhout in drie prachtige kwaliteiten, gestoomd beukenhout, Amerikaans notenhout, essenhout, acaciahout, ahornhout en kersenhout.
Massief, gegarandeerd FSC gecertificeerd en verkrijgbaar met doorgaande lamellen, opgebouwd uit kortere stroken hout met een vingerlasverbinding en als klap op de vuurpijl uitgevoerd in 60 mm. dik kophout.

Bent u geïnteresseerd in een kops eikenhouten hakblok ?