kops eikenhout op maat

kops eikenhout op maat

Bijna niemand anders kan het leveren, maar QATRINA levert het gewoon online: kops eikenhout op maat

U bestelt het bij ons gemakkelijk online in onze webwinkel: kops eikenhout op maat voor u gemaakt in de afmetingen en vorm welke u voor ogen heeft. Kopshout is een uniek houtproduct: het wordt nog op traditionele wijze met de hand opgebouwd uit heel veel aan elkaar verlijmde vierkante houten blokjes. Door zijn unieke samenstelling is kopshout met recht een eye catcher voor in uw woonhuis waar u vele jaren plezier aan zult beleven.

Als een van de weinige aanbieders werken wij samen met vaste producenten. Deze zijn gehuisvest in meerdere Europese landen en hebben allen de beschikking over de allernieuwste apparatuur waar zo goed als elke vorm mee gemaakt kan worden.
Onze samenwerking met meerdere leveranciers zorgt ervoor dat wij onze producten voordelig kunnen inkopen. Hierdoor kunnen wij onze verkoopprijzen ook in deze dure tijden nog steeds laag houden.

Kopshout in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten

Kopshout leveren wij in vol massief met een dikte van maar liefst 6 cm. Online kunt u kopshout in eiken heel eenvoudig op maat bij ons bestellen via de website: klik hier voor meer informatie. Online heeft u de keuze uit rond of ovaal, of vierkant of rechthoekig. Neem even contact met ons op voor een andere vorm of indien u grotere afmetingen nodig heeft.
QATRINA levert niet alleen kopshout in eiken: op aanvraag is ook kops acacia, kops essen, kops beuken en kops kersen verkrijgbaar. Bel of mail ons even bij interesse.

Wij leveren aan zowel particuliere als aan zakelijke klanten: u kunt bij ons daarom ook zogenaamde halffabricaten bestellen. Deze moeten dan nog zelf door u verder afgewerkt worden met een deugdelijke houtolie. Wilt u graag een kant en klaar product zoals een keukenblad, werkblad, bureaublad of tafelblad bestellen, dan kan dat uiteraard ook: wij verzorgen dan de gehele verdere afwerking voor u. U hoeft het alleen nog zelf te (laten) plaatsen. Alleen het allerbeste hout, een duurzame productie en FSC gecertificeerd. Bij QATRINA krijgt u kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 

 

 

kops eikenhout op maat

kops eikenhout op maat (keukenblad in transparante Rubio Monocoat houtolie)

Iedere vorm en afmeting kunnen wij voor u maken: bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor maatwerk in massief hout

Iedere vorm en afmeting kunnen wij voor u maken: Deens ovaal, Spaans ovaal, ellips of een door u zelf bedachte fantasievorm ? Wij maken het allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u, voor een aantrekkelijke prijs ! Bij QATRINA zit u goed voor massief houten (meubel)panelen, keukenbladen, barbladen, werkbladen, tafelbladen en bureaubladen op maat.

Een verjongde rand rondom, afgeronde hoeken of uitsparingen ? Onze producenten kunnen het voor u maken ! Mail ons gewoon uw wensen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden in Slavonisch eikenhout, in beukenhout, in notenhout, in kersenhout, in essenhout en in acaciahout. bij QATRINA kan het allemaal en wij bezorgen uw bestelling ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis: u hoeft er de deur niet eens voor uit !

Bent u geïnteresseerd in ons kops eikenhout op maat ?