kops eiken tafelblad

massief eikenhout

Op zoek naar een kops eiken tafelblad ? Welkom bij QATRINA ! 

Een schitterend kops eiken tafelblad, op maat voor u gemaakt door QATRINA.

In onze webshop kunt u een kops eiken tafelblad bestellen, maar wij leveren ook kopshout in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze overige houtsoorten),

De tafelbladen maken wij helemaal op maat in de door u gewenste afmeting en vorm !. Vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, ellipsvormig: alles is mogelijk !

Het kopshout tafelblad wordt met de hand opgebouwd uit blokjes hout van ca. 43×43 mm. Ons kopshout in de webshop wordt standaard geleverd met een dikte van 60 mm, maar wij kunnen ook kops tafelbladen leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm ! Neem hiervoor even contact met ons op.

QATRINA levert alleen FSC gekeurde tafelbladen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kops eiken tafelblad

Kops tafelblad, eiken

 

Een kops tafelblad in standaardmaten ? QATRINA maakt ze gewoon op maat

Wij leveren alleen op maat, en geen standaardmaten. Wij leveren dan ook geen producten uit voorraad.

Uw nieuwe kopshout eiken tafelblad is via onze site te bestellen met een dikte van 6 cm., een lengte van maximaal 240 cm, en een breedte van maximaal 125 cm.
U wilt liever een andere houtsoort, een langer, breder of dikker blad ?

Absoluut geen probleem,  want wij kunnen ook (veel) dikkere, (veel) langere en (veel) bredere tafelbladen leveren. In praktisch elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op.

QATRINA levert geen tafelbladen uit voorraad. Onze bladen worden stuk voor stuk op maat door onze leveranciers gemaakt.
Uw nieuwe tafelblad wordt daarna zo snel mogelijk door onze koerier bij u afgeleverd. Als een vorm van service, doen wij dit tegen kostprijs.

Wij berekenen hiervoor € 60,= incl. btw. verzendkosten per bestelling binnen Nederland, resp. € 80,= voor bestellingen vanuit België. (dit is met uitzondering van de Waddeneilanden: woont u op een van de eilanden ? Neem dan even contact met ons op, zodat wij uw bestelling toch ter plaatse bij u kunnen afleveren).

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken tafelblad ?