kops eiken tabletten op maat

kops eiken tabletten op maat

Exclusieve kops eiken tabletten op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA  

Gemakkelijker kunnen wij het u niet maken: prachtige kops eiken tabletten op maat voor u gemaakt, bestelt u eenvoudig online bij QATRINA. U hoeft er de deur niet eens voor uit !
Kops is een veelgebruikt, praktisch onverslijtbaar houtproduct dat met name zeer geschikt is voor intensief gebruik. Hierbij kunt u denken aan een keukenblad, een werkblad, een hakblok of bijvoorbeeld een snijplank. Uiteraard zijn kops eiken tabletten op maat ook te gebruiken om er prachtige tafelbladen van te (laten) maken.

Wij kunnen ons kopshout voor scherpe prijzen aanbieden, omdat wij al heel lang samenwerken met vaste producenten buiten Nederland. Online bestelt u bij ons helemaal zelf kopshout tabletten in schitterend licht Slavonisch eikenhout. Kops tabletten in andere houtsoorten zijn eventueel ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Voor de diverse andere houtsoorten verwijzen wij u graag naar onze website: klik hier.
De Kops tabletten zijn verkrijgbaar in zo goed als iedere denkbare vorm en afmeting, dus neem gerust even contact met ons op indien u iets speciaals wilt laten maken.

Allemaal met de hand samengesteld uit vierkante blokjes hout die aan elkaar verlijmd worden. Om het niet te ingewikkeld te laten worden, leveren wij online alleen kops eiken tabletten met een dikte van 60 mm, maar dikker of een andere houtsoort is gewoon mogelijk op aanvraag: wij leveren ons kopshout tot en met 120 mm. dik, natuurlijk allemaal duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken tabletten op maat

Kops eiken (60 mm. Slavonisch eiken)

 

Uitsluitend maatwerk: standaardmaten kennen wij niet  

Kopshout in standaardafmetingen dat tegen bijkomende zaagkosten op maat gezaagd kan worden ? Bij QATRINA bestelt u op maat en wij maken het op maat. 
Ons bestelsysteem op de website berekent de prijs van het tablet voor u uit en betalen is een fluitje van een cent: dit kan met iDEAL resp. BANCONTACT.

Om onder meer logistieke redenen leveren wij online niet langer dan 2400 mm. en niet breder dan 1200 mm. Langer en breder kan wel op aanvraag, maar houd rekening met het gewicht van de tabletten: een tablet van 2000x1000x60 mm. weegt al circa 90 kilo.

Wilt u toch graag langer of breder bestellen ? Neem dan a.u.b. even contact met ons op per telefoon of mail.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken tabletten op maat ?