kops eiken tablet

kops eiken tablet

Een ijzersterk kops eiken tablet bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA !

Een prachtig, exclusief kops eiken tablet is heel erg gewild de laatste tijd. Niet heel vreemd, want kops hout is een schitterend en nagenoeg onverslijtbaar product waar u jarenlang plezier van zult hebben.
Wij werken al geruime tijd samen met vaste leveranciers in Oost Europa waardoor wij kopshout voor redelijke prijzen kunnen aanbieden. Wij zijn overigens een van de weinigen die kopshout kunnen leveren in de Benelux.

Online leveren wij kops eikenhout gemaakt van Slavonisch eiken: een heel mooie, maar ook heel harde eikensoort. Kops tabletten in andere houtsoorten leveren wij buiten de website om op aanvraag (klik hier voor een overzicht). Onze producenten hebben de beschikking over moderne computergestuurde houtbewerkingsmachines waarmee zij iedere denkbare vorm kunnen realiseren. Heeft u dus een (heel) moeilijke vorm in gedachten, neem dan contact met ons op.

Een kops eiken tablet wordt volgens oeroude traditie gemaakt door allemaal vierkante houten blokjes met de hand aan elkaar te lijmen. Een ware monsterklus dus. Via de website leveren wij kops eiken tabletten van 60 mm. dik. Dikkere tabletten zijn mogelijk op aanvraag: wij leveren kops tabletten tot en met maximaal 120 mm. dik.

Kops hout is een prachtig, oersterk houtproduct en met name geschikt om te gebruiken als tafelblad, keukenblad, werkblad of kookeiland. Wij streven naar een duurzame samenleving: onze tabletten zijn daarom allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout.

 

 

kops eiken tablet

Kops eiken tablet 60 mm. dik in Rubio houtolie transparant

 

Houten tabletten op maat ? QATRINA !

Kiezen uit tabletten in standaardafmetingen of tabletten op maat laten zagen tegen bijkomende zaagkosten ? Dat is toch niet meer van deze tijd ?!
Wij maken tabletten op maat voor onze klanten. U bestelt en wij regelen de rest. Bestellen is echt een fluitje van een cent: u voert de gewenste afmetingen in, en het ingebouwde rekensysteem op onze website toont u de prijs voor het product. Afrekenen kan veilig en gemakkelijk via iDeal of Bancontact.

Kops eiken bestelt u online met een dikte van 60 mm, tot een lengte van maximaal 2400 mm. en een breedte van maximaal 1200 mm. Buiten de website om zijn langerebredere en dikkere tabletten mogelijk. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken tablet ?