kops eiken platen

kops eiken platen

Schitterende kops eiken platen bestelt u eenvoudig en voordelig bij QATRINA

De laatste paar jaar is er opeens erg veel vraag naar kops eiken platen. Op zich niet echt vreemd omdat kopshout al decennia lang een beproefd oersterk en prachtig product is. Helaas is hiermee ook de prijs voor kopshout aanzienlijk gestegen. Omdat wij echter samenwerken met onze eigen, vaste producenten in Oost Europa, kunnen wij dit product nog steeds heel scherp aanbieden.

Ons kops Slavonisch eiken bestelt u kinderlijk eenvoudig online in onze webshop. Buiten de website om leveren wij echter ook nog kopshout in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Onze leveranciers hebben de beschikking over moderne houtbewerkingsmachines, waarmee ook de meest moeilijke vormen gemaakt kunnen worden. Mocht u dus een dergelijke vorm voor ogen hebben, neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze kops eiken platen worden met de hand opgebouwd uit vierkante eiken blokjes van ongeveer 43×43 mm. Via onze website kunt u 60 mm. dik kops eiken bestellen, maar op aanvraag is eventueel nog (veel) dikker ook mogelijk: wij leveren kopshout in 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm. Allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en stuk voor stuk FSC gekeurd. Kopshout is onder andere zeer geschikt om te gebruiken als tafelblad, werkblad, keukenblad of kookeiland.

 

 

 

kops eiken platen

Kops eiken plaat

 

Hout op maat, in eiken, maar ook eventueel in andere houtsoorten

Hout in vaste standaard afmetingen ? Daar doen wij niet aan mee ! Wij zijn eigenwijs en doen het anders: wij maken gewoon kopshout op maat in de afmetingen die u wenst zonder bijkomende kosten.
Nadat u de gewenste afmetingen en dikte hebt ingevoerd, berekent ons speciaal hiervoor ontwikkelde ingenieuze bestelsysteem automatisch de prijs voor het desbetreffende product voor u uit. Online kunt u bij ons 60 mm. dik kops eiken bestellen met een lengte van maximaal 2400 mm, en een breedte van maximaal 1200 mm. Op aanvraag is veel langer, breder of dikker mogelijk. Ook kopshout in andere houtsoorten is op aanvraag bij ons te bestellen. Neemt u hiervoor even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Bestellingen bezorgen wij overigens tegen kostprijs bij onze klanten. Gewoon omdat wij een goede service belangrijk vinden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken platen ?