kops eiken panelen

kops eiken

Unieke kops eiken panelen bestelt u voordelig online bij QATRINA

Onze kops eiken panelen zijn erg in trek op dit moment. Dit is niet ten onrechte, want kopshout is en blijft een prachtig, onverslijtbaar houtproduct ! De prijs voor kopshout is de laatste tijd echter wel fors gestegen. Gelukkig beschikken wij al jaren over onze eigen betaalbare inkoopkanalen in Oost Europa. Zo kunnen wij ons kopshout nog steeds zeer scherp aanbieden.

Online leveren wij kopshout op maat van het prachtige Slavonisch eiken, maar op aanvraag kunt u bij ons ook terecht voor kopshout in veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Doordat onze producenten met geavanceerde houtbewerkingsmachines werken, kunnen wij bijna iedere vorm wel voor u maken. Neem daarvoor wel even contact met ons op, dan helpen wij u verder.

Kops eiken panelen worden opgebouwd uit massief eiken blokjes van ca. 43×43 mm. Dit wordt nog met de hand (!) gedaan. Via onze website leveren wij kopshout met een dikte van 60 mm. Veel dikker is mogelijk op aanvraag: 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm is geen probleem. Ons kopshout wordt gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en is dus altijd  FSC gekeurd.

Kopshout is zeer breed toepasbaar: het is uitermate geschikt om te gebruiken als tafelblad, keukenblad, werkblad, kookeiland en nog veel meer.

 

 

 

kops eiken panelen

Kops eiken paneel

 

Kopshout op maat gemaakt, tot op de mm. nauwkeurig in (bijna) iedere gewenste vorm en afmeting

Kops eiken panelen die alleen maar in standaardmaten of tegen bijbetaling van belachelijk hoge zaagkosten leverbaar zijn ?. Daar doen wij niet aan mee: bij ons bestelt u gewoon uw kops eiken op maat zonder extra kosten. Ons speciale bestelsysteem berekent, a.d.h.v. de ingegeven afmetingen en dikte, automatisch de prijs/m2 uit, en op basis daarvan de uiteindelijke prijs voor het product.
Kops eiken kunt u in onze webwinkel bestellen met een dikte van 60 mm., een maximale lengte van 2400 mm, en een maximale breedte van 1200 mm. Op aanvraag is, buiten de website om, veel langer of breder ook mogelijk, evenals kopshout in andere houtsoorten. Neem hiervoor dus gewoon even contact met ons op.

Wist u dat wij uw bestelling tegen kostprijs bij u thuis afleveren ? Gewoon een beetje service van QATRINA.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken panelen ?