kops eiken paneel

kops eiken

Een schitterend kops eiken paneel bestelt u voordelig bij QATRINA

Op dit moment is er veel vraag naar een kops eiken paneel. Niet zo gek als je bedenkt dat kopshout al eeuwenlang een prachtig en oersterk houtproduct is. De laatste tijd is de prijs voor kopshout helaas wel behoorlijk gestegen, maar omdat wij al heel lang samenwerken met onze eigen leveranciers in Oost Europa, kunnen wij ons kopshout nog steeds voor zeer gunstige prijzen aanbieden.

Kops Slavonisch eiken kunt u heel eenvoudig zelf in onze webwinkel bestellen. Op aanvraag leveren wij ook kopshout in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten). Onze producenten werken met hoogwaardige machines, en kunnen hierdoor ook de meest ingewikkelde vormen voor u maken. Dus mocht u een speciale vorm in gedachten hebben, neem dan even contact met ons op. Een kops eiken paneel wordt gemaakt van vierkante massief eiken blokjes van ca. 43×43 mm. Puur vakwerk, want dit gebeurt nog helemaal handmatig (!). In onze webwinkel kunt u kopshout met een dikte van 60 mm. bestellen, maar (veel) dikker kan ook: wij leveren ook kopshout in 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm op aanvraag. Gegarandeerd allemaal duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd.

Kopshout is uitermate geschikt om te gebruiken als tafelblad, keukenblad, werkblad, kookeiland en nog veel meer.

 

 

 

kops eiken paneel

Kops eiken paneel

 

Kopshout op maat gemaakt, in zo goed als iedere gewenste afmeting en vorm

Kopshout dat alleen maar in vaste afmetingen of tegen bijbetaling van bijkomende zaagkosten te bestellen is ? QATRINA doet het anders: wij leveren gewoon kopshout panelen op maat zonder extra kosten. Aan de hand van de ingegeven afmetingen en dikte, berekent ons hiervoor speciaal ontwikkelde bestelsysteem automatisch de uiteindelijke prijs voor het product voor u uit. U kunt kops eiken in onze webshop bestellen met een standaarddikte van 60 mm, een lengte tot maximaal 2400 mm, en een breedte tot maximaal 1200 mm. Buiten onze website om is langer, breder, dikker en kopshout in andere houtsoorten op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op. Wij leveren bestellingen tegen kostprijs af bij onze klanten. Gewoon als service.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken paneel ?