kops eiken paneel 120 mm.

kops eiken

Een mooi kops eiken paneel 120 mm. (!) dik, bestelt u voordelig en eenvoudig online bij QATRINA

Een kops eiken paneel 120 mm. dik is heel erg gevraagd op dit moment. en niet ten onrechte: een prachtig, oersterk en onverslijtbaar product !. De prijs voor kopshout is de laatste jaren fors gestegen, maar wij beschikken al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen. Zo zien wij kans de prijzen zeer laag te houden.

Via onze website leveren wij Slavonisch eiken, maar op aanvraag leveren wij ook kopshout in heel veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), in elke gewenste afmeting en vorm !. Neem eenvoudig even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Uw kops eiken paneel 120 mm. dik wordt handmatig (!) samengesteld uit blokjes van ca. 43×43 mm. en is via de website leverbaar met een dikte van 60 mm. Op aanvraag kunnen wij echter ook kopshout leveren met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm ! Neem hiervoor eenvoudig even contact met ons op, wij helpen u graag verder !

Uiteraard is al ons geleverde hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken paneel 120 mm.

 

Bij QATRINA bestelt u alleen wat u nodig heeft: uw kops eiken, helemaal op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig in elke gewenste afmeting en vorm !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: massief kopshout dat alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar is ?.
Bij ons kunt u gewoon uw kops eiken paneel 120 mm. dik bestellen, zonder extra kosten.

Ons systeem berekent, a.d.h.v. de door u ingegeven afmetingen, automatisch de prijs per vierkante meter en op basis daarvan vervolgens de uiteindelijke totaalprijs incl. btw..
Ons kopshout is via onze website te bestellen met een dikte van 60 mm., een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langer en/of breder kopshout nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort dan eiken, of een dikker tafelblad ?

Geen probleem: op bestelling leveren wij ook dikker, langer en/of breder, alles in elke gewenste afmeting en vorm ! Neem gewoon even contact met ons op !

Wij laten ons kopshout in Oost-Europa maken, zodat dit bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomt.
Het kopshouten paneel wordt vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Bezorgen doen wij tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken paneel 120 mm. dik ?