kops eiken kookeiland op maat

kops eiken kookeiland op maat

Bij QATRINA bestelt u het gewoon online: een kops eiken kookeiland op maat gemaakt !

Wij leveren uitsluitend de beste kwaliteit, maar dan wel voor betaalbare prijzen. Een exclusief kops eiken kookeiland op maat bestelt u gewoon online op de website van QATRINA !

Vrijwel niemand anders kan het leveren, dus verder zoeken heeft niet erg veel zin.
Bestellen is echt een fluitje van een cent. Op aanvraag zijn andere houtsoorten mogelijk (klik hier voor onze andere houtsoorten). Praktisch elke afmeting en vorm kunnen wij voor u realiseren, dus heeft u iets speciaals in gedachten ? Neem dan contact met ons op. Team QATRINA staat voor u klaar !

Een kops eiken kookeiland op maat wordt met de hand opgebouwd uit allemaal vierkante massief houten blokjes van ongeveer 43 bij 43 millimeter, die stuk voor stuk aan elkaar worden verlijmd. Via de website kunt u massief kops Slavonisch eikenhout van 60 mm. dik bestellen. Kopshout is een prachtig en nagenoeg onverslijtbaar houtproduct waar u uw hele leven lang plezier van zult hebben !

Onze houtproducten worden door onze producenten allemaal op een duurzame wijze geproduceerd en zijn tevens FSC gekeurd. Een waarborg voor een verantwoord bosbeheer en alleen het allerbeste hout.

 

 

 

kops eiken kookeiland op maat

Kops eiken kookeiland op maat gemaakt

 

Zo goed als iedere afmeting en vorm is mogelijk: QATRINA maakt het allemaal voor u op maat !

QATRINA staat voor maatwerk zonder bijkomende kosten. U betaalt uitsluitend voor wat u besteld heeft. Wij vinden dat niet meer dan normaal.

In onze webwinkel kunt u kops Slavonisch eiken op maat bestellen met een (standaard)dikte van 60 mm. Online leveren wij tot een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Langer en breder is wel mogelijk, maar uitsluitend buiten de website om op aanvraag.
Ook voor andere houtsoorten dan eiken kunt u het beste even contact met ons opnemen, want deze zijn lang niet altijd het hele jaar door verkrijgbaar.

Exclusieve handgemaakte maatwerkhoutproducten, dat is QATRINA. Standaardmaten kennen wij niet: wij maken alles stuk voor stuk op maat van het allermooiste hout. U krijgt dus uitsluitend de beste kwaliteit in huis ! Bezorgen doen wij met onze vaste koeriersdienst tegen kostprijs. Wij verdienen hier dus verder niets aan. Waarom QATRINA ? Omdat wij staan voor een goede service en alleen het allerbeste voor ons goed genoeg is.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken kookeiland op maat ?