kops eiken keukenbladen op maat

kops eiken keukenbladen op maat

Schitterende kops eiken keukenbladen op maat bestelt u gemakkelijk bij QATRINA

Onze exclusieve kops eiken keukenbladen op maat zijn ware blikvangers in uw keuken: kopshout is een prachtig en ijzersterk houtproduct. Wist u dat wij een van de weinigen in Europa zijn die dit praktisch onverslijtbare product überhaupt kunnen leveren ?

Online leveren wij het veelgeprezen Slavonisch kops eiken, op aanvraag zijn echter ook kopshout keukenbladen in andere houtsoorten mogelijk. Een overzicht treft u op onze website: klik hier voor onze andere houtsoorten, Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen per telefoon of per email.

De kops eiken keukenbladen op maat worden allemaal stuk voor stuk nog op een traditionele manier met de hand opgebouwd uit massief houten blokjes van ongeveer 43×43 mm. Standaard leveren wij ons kopshout met een dikte van 60 mm, maar dikker is eventueel ook mogelijk: kopshout is beschikbaar tot en met een dikte van maximaal 120 mm.

Om het verhaal helemaal compleet te maken kunnen wij tegen een geringe vergoeding ook al de eventueel benodigde sparingen voor spoelbak(ken) of het kooktoestel voor u aanbrengen. Zo hoeft u het keukenblad zelf alleen nog maar te (laten) plaatsen.

Het door ons geleverde hout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en daarom ook altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken keukenbladen op maat

Kops eiken op maat

 

Alles op maat tot op de millimeter nauwkeurig: zo goed als iedere gewenste vorm en afmeting is mogelijk

In onze webwinkel kunt u kops eiken bladen bestellen tot een maximale lengte van 2400 mm, en een maximale breedte van 1200 mm. Buiten onze website om is (veel) langer, breder of een andere houtsoort of vorm ook mogelijk. Neemt u voor de mogelijkheden gerust even contact met ons op: wij helpen u graag.

Onze kops keukenbladen worden door onze vaste producenten in Oost-Europa gemaakt en eenmaal per week per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. Samen met onze koeriersdienst zorgen wij vervolgens voor een spoedige en correcte levering bij onze klanten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken keukenbladen op maat ?