kops eiken keukenblad

kops eiken werkblad op maat

Een uniek kops eiken keukenblad bestelt u eenvoudig bij QATRINA

Een prachtig kops eiken keukenblad is een ware verrijking voor uw bestaande of nieuwe keuken. Wij maken het op maat tot op de millimeter nauwkeurig voor onze klanten. Kopshout is een schitterend, oersterk en vrijwel onverslijtbaar product.

Bestellen gaat heel eenvoudig in onze webshop. Online leveren wij het prachtige Slavonisch eikenhout, maar op aanvraag levert QATRINA ook kopshout keukenbladen in veel andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten), Mocht u dus een andere houtsoort wensen, neem dan even contact met ons op per mail of telefoon. Wij helpen u graag.

Een kops eiken keukenblad wordt handmatig door onze producenten in Oost Europa gemaakt uit massief eiken blokjes van ca. 43×43 mm. Via onze website kunt u een kopshout keukenblad bestellen met een dikte van 60 mm. Op aanvraag leveren wij echter ook kops keukenbladen met een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm ! Wij kunnen tegen een kleine meerprijs zelfs de sparingen voor de het kooktoestel en de spoelbak(ken) al voor u aanbrengen. Daarmee is het bij aflevering al helemaal gereed om geplaatst te worden. Onze houtproducten zijn allemaal duurzaam geproduceerd, en daarom ook stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

 

 

 

kops eiken keukenblad

Kops eiken keukenblad (60 mm.)

 

Wij maken alles op maat tot op de millimeter nauwkeurig, in zo goed als iedere gewenste vorm en afmeting

Kopshout leveren wij online tot en met een lengte van maximaal 240 cm. en een breedte van maximaal 120 cm. Buiten de webshop om, leveren wij echter ook veel langer, veel breder en dikker kopshout.
Daarnaast kunt u op aanvraag ook nog eens kiezen voor een andere houtsoort dan eiken. Klik hier voor onze andere houtsoorten, en neem even contact met ons op.

Ons kopshout wordt in Oost-Europa voor ons gemaakt. De bestellingen worden vervolgens deugdelijk verpakt per vrachtauto naar Nederland getransporteerd. Onze vaste koeriersdienst zorgt vervolgens voor een snelle levering bij onze klanten. Wij doen dit trouwens tegen kostprijs, en verdienen hier dus niets aan.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken keukenblad ?