kops eiken hakblok op maat

kops eiken hakblok op maat

Een kops eiken hakblok op maat nodig ? Wij leveren ze gemaakt van eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk 

Van harte welkom ! U bent nu terecht gekomen bij de specialist voor maatwerk in massief hout: QATRINA ! U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het op maat voor u. Dus ook voor een kops eiken hakblok op maat bent u hier aan het juiste adres. Via de website verkrijgbaar in eiken en op aanvraag in nog veel meer andere houtsoorten !

Wij doen niet aan standaard: wij maken op maat. Of het nou ovaal, rond, vierkant of rechthoekig moet worden: u krijgt het in de afmetingen en in de vorm waar u naar op zoek bent ! Voor meer informatie kunt u ons even een mailtje sturen of bel ons gewoon even: u vindt hier onze contactgegevens.

Onze hakblokken opgebouwd uit eikenhout bestelt u gewoon direct online: hier kunt u een keuze maken uit rond of ovaal en rechthoekig of vierkant. Een andere vorm is buiten de website om bij ons aan te vragen. Eiken hakblokken maken wij van het allermooiste hout leverbaar: schitterend Slavonisch eiken. Keihard en daardoor van nature al zeer geschikt voor intensief gebruik. Doe uzelf dus een plezier en ga voor het beste: ga voor een kops eiken hakblok op maat van QATRINA !  Kops hout is veel harder dan ‘gewoon’ hout en gaat uw leven lang mee !

Hakblokken van kops eiken, maar ook van kops beuken, kops essen, kops acacia en kops kersen: QATRINA !

U leest het goed: naast kops eikenhout hakblokken kunt u bij ons ook terecht voor een kops beukenhout hakblok, een kops essenhout hakblok, een kops acaciahout hakblok of een kops kersenhout hakblok. Alles gemaakt van op structuur en kleur uitgezocht FSC gecertificeerd hout. Bij QATRINA is alleen het allerbeste goed genoeg. En omdat wij samenwerken met voordelige buitenlandse producenten kunnen wij onze hakblokken ook nog eens voor zeer scherpe prijzen aanbieden !

Levert QATRINA dan alleen hakblokken van kops hout ? Nee hoor ! Kops hout leent voor nog veel meer ! Denkt u hierbij maar eens aan een op maat gemaakt keukenblad van kopshout, een tafelblad van kopshout of een schitterend barblad van kopshout. Het kan allemaal bij QATRINA.

 

 

 

kops eiken hakblok op maat

Kops eiken hakblok 60 millimeter dik

QATRINA, voor maatwerk in massief hout met doorgaande lamellen, van kops hout en in een vingerlasuitvoering

Exact op maat met behulp van onze professionele computergestuurde cnc freesmachines. Ingewikkelde (zelfbedachte) vormen en extra bewerkingen zoals uitsparingen, ronde hoeken of afgeschuinde randen rondom zijn hiermee kinderspel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verrassen !

Bij ons kunt u terecht voor massief hout uitgevoerd in doorgaande lamellen, samengesteld uit kortere lamellen  met een vingerlasverbinding en last but not least: prachtig kops hout in eiken, essen, beuken, acacia of kersen.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken hakblok op maat in iedere denkbare vorm ?