kops eiken blad

kops eiken blad

Een exclusief kops eiken blad bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA  

Waarom zou u het zichzelf moeilijker maken dan nodig is: bestel uw kops eiken blad gewoon online vanaf de bank thuis bij QATRINA. Bijna niemand kan het leveren, maar wij maken het gewoon op maat voor u.
Kopshout wordt al heel lang gebruikt en is een schitterend en oersterk houtproduct dat zeer geschikt is als tafelblad, keukenblad of werkblad.

Omdat wij al jarenlang over vaste voordelige producenten in het buitenland beschikken, kunnen wij kopshout voor zeer scherpe prijzen aanbieden. In onze webwinkel vindt u kopshout gemaakt van prachtig Slavonisch eiken. Kopshout bladen in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag: klik hier voor een overzicht. Ons kopshout is op aanvraag leverbaar in vrijwel iedere gewenste afmeting en vorm.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Een kops eiken blad wordt nog op traditionele wijze met de hand opgebouwd uit blokjes hout van circa 43 bij 43 mm. en is via onze website te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eiken. Op aanvraag zijn (veel) dikkere bladen en bladen in andere houtsoorten mogelijk. U kunt bij ons tot 120 mm. dik kopshout bestellen.

Vanzelfsprekend wordt het door ons gebruikte hout gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd: onze houtproducten zijn allemaal FSC gekeurd.

 

 

kops eiken blad

Kops houten blad (60 mm. dik Slavonisch eiken )

 

Niks geen standaardmaten ! Bij ons bestelt u gewoon op maat !

Niet meer van deze tijd, maar toch komt het nog geregeld voor: massief houten bladen die uitsluitend in standaardafmetingen te bestellen zijn, en waarbij op maat zagen nog extra kosten met zich meebrengt.
Wij hebben besloten het anders te doen: bij ons bestelt u op maat, en wij leveren op maat. Zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Het hiervoor speciaal ontwikkelde bestelsysteem op onze website toont u razendsnel de prijs voor het gewenste blad. Afrekenen doet u gemakkelijk en veilig online: makkelijker kunnen we het niet maken.

Kops eiken leveren wij via de website standaard in 60 mm. dik, tot en met maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed. Voor langere, bredere en (veel) dikkere bladen, of bladen in andere houtsoorten kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken blad ?