kops beukenhout op maat

kops beukenhout op maat

Exact in de afmetingen en vorm die u wenst: voor kops beukenhout op maat zit u goed bij QATRINA !

Een uniek en exclusief door QATRINA geleverd houtproduct: schitterend kops beukenhout op maat voor u gemaakt ! U haalt gegarandeerd iets in huis dat bijna niemand anders heeft !

Bestel ons kopshout als verder nog onbehandeld paneel zodat u er zelf mee aan de slag kunt, of bestel het op maat gemaakt in de vorm van een werkblad, een tafelblad, een barblad of een keukenblad. In principe is met kopshout alles mogelijk, dus bent u op zoek naar een speciale vorm of juist een extra groot formaat ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Producten van kops eikenhout kunt u direct via de website bestellen. Meer informatie over ons kopshout gemaakt van eiken vindt u hier.
Kopshout in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Wij leveren onder andere kopshout in kersenhout, in essenhout, in acaciahout en in beukenhout. Dit alles wel uitsluitend op aanvraag, want onze andere houtsoorten moeten wij aanvragen bij onze leveranciers.

Kopshout is verkrijgbaar met een dikte van 6 centimeter massief. Omdat de lijmconstructie bepalend is voor de sterkte van het geheel, is dunner dan 6 centimeter helaas niet mogelijk. Het geheel wordt dan te kwetsbaar en kan (tijdens het transport) gaan breken.

Wij staan voor een duurzame productie: onze houtproducten worden stuk voor stuk opgebouwd uit A-kwaliteit houtsoorten en is allemaal FSC gecertificeerd. Hout in een kops uitvoering is zo goed als onverslijtbaar en daardoor zeer geschikt voor dagelijks (intensief) gebruik. Niet voor niets bestaat een groot deel van onze klanten uit bedrijven die actief zijn in de horeca.

 

 

 

kops beukenhout op maat

kops beukenhout op maat

QATRINA doet niet aan vaste maten en vaste vormen: bij ons wordt alles op maat gemaakt zoals u het wilt hebben 

Ieder product is bij ons uniek, want wij maken alles exact op maat zoals de klant het graag wil hebben. Maatwerk zonder bijkomende kosten: u betaalt uitsluitend voor wat u bestelt en niet voor zaagwerk en ook niet voor zaagafval.

Voor ons kops beukenhout maken wij gebruik van exclusief Slavonisch beuken: een A-kwaliteit houtsoort die speciaal voor ons door onze vaste leveranciers in het buitenland wordt gekweekt. Nadat de bomen zijn gekapt en verwerkt tot vlakke platen, wordt het hout op kleur en structuur bij elkaar gezocht en samengesteld tot een hoogwaardig houtproduct waar u gegarandeerd vele jaren plezier van zult hebben: alleen het beste is goed genoeg bij QATRINA.

Heeft u wellicht een specifieke vraag over onze producten of wilt u graag een vrijblijvende prijsopgave ontvangen ? Bel of mail ons dan even voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in ons kops beukenhout op maat ?