kops beuken

kops beuken

U wilt kops beuken bestellen ? QATRINA maakt het voor u op maat !  

QATRINA levert kops beuken houten panelen, keukenbladen, werkbladen en tafelbladen op maat, in elke gewenste afmeting en vorm.

Online, via onze webshop, leveren wij alleen kops eiken, maar daarnaast leveren wij ook kopshout panelen en (tafel)bladen in andere houtsoorten, waaronder ook kops beuken.

Neem hiervoor even contact met ons op per mail of telefoon: wij helpen u graag verder.
Laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !.

Standaard leveren wij kopshout panelen en (tafel)bladen met een dikte van 60 mm, maar ook een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm behoort tot de mogelijkheden, en is gewoon bij ons te bestellen.

Wij leveren geen fineer: al ons hout is uitsluitend in massief verkrijgbaar, en uiteraard FSC gekeurd.

Waarom zou u verder zoeken naar kops beuken ?. Wij zijn een van de weinigen die kopshout (kunnen) leveren, en dat ook nog eens in de allerbeste kwaliteit en voor zeer scherpe prijzen !.

 

 

 

 

 

kops beuken

Kops beuken

 

Kops alleen maar verkrijgbaar in vaste maten ? Wij maken alles op maat ! 

Kops beuken is bij QATRINA leverbaar in elke denkbare afmeting en vorm. De dikte varieert van 60 mm. tot zelfs 120 mm. (!).  Neem gerust even contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Wij leveren ons kopshout uitsluitend op maat gemaakt: wij hebben geen panelen, keukenbladen of tafelbladen op voorraad.
Onze eigen, professionele koeriersdienst bezorgt uw bestelling(en) zo spoedig mogelijk bij u thuis. Wij doen dit tegen kostprijs, als service naar de klant, en verdienen hier dus niks aan.

Wij berekenen voor het bezorgen € 60,= incl. btw. per bestelling binnen Nederland, resp. € 80,= incl. btw. voor bestellingen vanuit België. (dit is met uitzondering van de Waddeneilanden: woont u op een van de eilanden ? Neem dan even contact met ons op, zodat wij uw bestelling toch bij u thuis kunnen afleveren).

Bent u geïnteresseerd in ons kops beuken ?