kops beuken werkblad

kops beuken werkblad

Op zoek naar iets unieks ? Kies dan voor een op maat gemaakt kops beuken werkblad van QATRINA 

Uniek en ijzersterk: ga voor een kops beuken werkblad ! QATRINA maakt het voor u op maat in de afmetingen en vorm die u voor ogen heeft.
Het merendeel van de bij ons bestelde kopshout producten maken wij van kops eikenhout, maar buiten de site om kunnen wij ze eventueel ook in andere houtsoorten leveren. Wij leveren werkbladen onder meer in kops acacia, kops kersen, kops essen en kops beuken. In Nederland en in België vindt u geen andere leverancier die zoveel verschillende houtsoorten in een kops uitvoering kan leveren ! Wilt u graag meer weten over dit unieke houtproduct, neem dan contact met ons op en laat u verrassen.

Kops eiken leveren wij direct online: u kunt dit heel eenvoudig zelf op maat bestellen in onze webwinkel. Rond, vierkant, ovaal of rechthoekig is standaard: andere vormen zoals ellipsvormen, druppelvormen of ‘vrije vormen’ zijn mogelijk op aanvraag.

Een houtproduct dat met name geschikt is voor intensief gebruik: kopshout

Werkbladen gemaakt van kopshout zijn door hun unieke samenstelling met name geschikt om intensief te gebruiken. Denkt u hierbij dus aan snijplanken, hakblokken, keukenbladen, tafelbladen en werkbladen. Met recht een zeer veelzijdig houtproduct dat tegen een stootje kan.

Omdat wij met vaste, door ons op prijs en kwaliteit geselecteerde professionele houtverwerkingsbedrijven werken, kunnen wij iedere vorm voor u realiseren. Heeft u aanvullende speciale wensen zoals het uitfrezen van sparingen voor keukenapparatuur, moeten er bijvoorbeeld kabeldoorvoeren gemaakt worden, wilt u graag de hoeken van het blad afgerond of gaat uw voorkeur uit naar een schuine rand om het blad ? Laat het ons weten en stuur ons een mailtje met een schetsje, want bij QATRINA kan (bijna) alles.

 

 

 

kops beuken werkblad

kops beuken werkblad (massief gestoomd beuken met een dikte van liefst 6 centimeter, onbehandeld)

Maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig voor betaalbare prijzen ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

QATRINA is er niet alleen voor uw massief hout op maat in een kops uitvoering: nee, wij zijn van zo’n beetje alle markten thuis, want naast kopshout leveren wij ook ‘gewoon’ massief hout op maat in vingerlas en in doorgaande lamellen. In schitterend Slavonisch eikenhout, maar ook in veel andere houtsoorten: in prachtig Amerikaans notenhout, in essenhout, in acaciahout, in kersenhout en in gestoomd beukenhout.

Op maat gemaakt van duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd hout voor wel zeer interessante prijzen ! Voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig bent u bij QATRINA aan het juiste adres. 

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken werkblad ?