kops beuken tabletten

kops beuken tabletten

Alleen verkrijgbaar bij QATRINA: fraaie kops beuken tabletten voor u op maat gemaakt

Heel moeilijk te krijgen: kops beuken tabletten. Bij ons bestelt u ze gewoon op maat tot op de millimeter nauwkeurig !
Wij leveren online mooie kops Slavonisch eiken tabletten, maar buiten de website om, op aanvraag, ook tabletten in andere houtsoorten dan eiken. Zeer exclusief, schitterend en nagenoeg onverslijtbaar: dat is kopshout. Kopshout wordt niet voor niets al eeuwenlang door slagers gebruikt voor hun hakblokken: het is oersterk en met name geschikt voor intensief gebruik. Voor onze klanten maken wij er onder andere prachtige werkbladen, keukenbladen, tafelbladen en snijplanken van.

Kops kunnen wij voor zeer scherpe prijzen aanbieden, omdat wij samenwerken met vaste producenten in Oost Europa. Ware vaklui met verstand van werken met hout. In onze webwinkel bestelt u gemakkelijk zelf uw kops Slavonisch eiken tabletten. Tabletten gemaakt van een andere houtsoort dan eiken zijn verkrijgbaar op aanvraag: klik hier voor een overzicht op de website en neem contact met ons op.

Elke vorm is in principe mogelijk, want onze producenten werken met hoogwaardige computergestuurde machines. Neemt u voor heel aparte vormen dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Een absoluut staaltje vakmanschap: de kops beuken tabletten worden een voor een handmatig opgebouwd door vierkante massief houten blokjes aan elkaar te lijmen.

Online zijn kops eiken tabletten in 60 millimeter dik te bestellen, maar op aanvraag zijn ook dikkere tabletten tot en met maximaal 120 millimeter dik verkrijgbaar. Bij QATRINA krijgt u een absoluut kwaliteitsproduct: gegarandeerd duurzaam geproduceerd en zonder uitzondering voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

kops beuken tabletten

 

QATRINA = voordelig massief hout op maat  

Allemaal niet meer nodig: een aanhanger of busje regelen, een hernia oplopen door het slepen met zware massief houten panelen en ze dan ook nog zelf op maat moeten zagen.
Bij QATRINA bestelt u namelijk gewoon op maat, en onze eigen koeriersdienst bezorgt de bestelling bij u thuis. Bezorgen doen wij trouwens als service tegen kostprijs.

Massieve vierkante en rechthoekige Slavonisch eiken tabletten zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Overige vormen en (hele) grote tabletten leveren wij op aanvraag: neemt u in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops beuken tabletten ?