kops beuken tablet

kops beuken tablet

Exclusief te bestellen bij QATRINA: een prachtig kops beuken tablet

Bent u op zoek naar een kops beuken tablet ? Stop dan maar met verder zoeken, want wij zijn praktisch de enige in de Benelux die dit kunnen leveren !
Via onze website leveren wij Slavonisch eiken kopshout, maar buiten de website om leveren wij onder andere ook kops beuken tabletten.

Kops is een zeer exclusief en uniek product: prachtig en zo goed als onverslijtbaar. Hierdoor is het bij uitstek geschikt om intensief te gebruiken. Wij maken er bijvoorbeeld een prachtig keukenblad, werkblad of tafelblad van voor onze klanten.

Wij kunnen ons kopshout voor vriendelijke prijzen aanbieden omdat wij al jarenlang samenwerken met vaste voordelige leveranciers in Oost Europa. Pure vakmensen die nog weten hoe hout bewerkt hoort te worden.  In onze webwinkel treft u uitsluitend kops eiken. U kunt dit heel eenvoudig zelf online bestellen door de gewenste afmetingen in te voeren op onze website. Op aanvraag zijn zoals aangegeven eventueel ook tabletten in andere houtsoorten mogelijk: op onze website vindt u een overzicht hiervan: klik hier.

Ook speciale / niet alledaagse vormen zijn mogelijk, want onze producenten werken allemaal met computergestuurde machines. Neem dus gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Een waar huzarenstukje, want een kops beuken tablet is opgebouwd uit allemaal aan elkaar verlijmde vierkante houten blokjes.

Online leveren wij kopshout in eiken met een dikte van 60 millimeter. Op aanvraag zijn dikkere tabletten mogelijk tot en met maximaal 120 millimeter dik. Bij ons bestelt u een gegarandeerd duurzaam geproduceerd product, want ons hout is zonder uitzondering altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops beuken tablet

 

Massief hout nodig ? QATRINA staat voor u klaar !

Bij QATRINA bestelt u gewoon op maat: slepen met loodzware tabletten en ze zelf op maat zagen is niet nodig. Bestellingen worden door onze vaste koeriersdienst bij u thuis bezorgd tegen kostprijs: zo betaalt u alleen wat het ons ook kost: wij verdienen hier dus helemaal niets aan.

Omdat onze klanten voor het grootste deel vierkante en rechthoekige tabletten bestellen hebben wij ervoor gekozen andere vormen niet direct via de website aan te bieden. Andere vormen zijn mogelijk op aanvraag. Onze eiken tabletten zijn te bestellen in drie verschillende houtkwaliteiten: wij leveren online noestvrij/foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken.

Heeft u (hele) grote tabletten nodig ? Neem dan even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken tablet ?