kops beuken snijplank

kops beuken snijplank

Een ijzersterke kops beuken snijplank op maat voor u gemaakt voor een interessante prijs

Een doorsnee snijplank is niet uw ding ? Wij maken snijplanken op maat in elke gewenste vorm: voor een prachtige kops beuken snijplank moet u gewoon bij QATRINA zijn.
Wij maken ze van kops eikenhout, maar buiten de site om op aanvraag eventueel ook van kops kersenhout, kops essenhout, kops acaciahout en kops beukenhout. Voor een eikenhouten versie kunt u op de website terecht (klik hier), voor een andere houtsoort verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Kopshout, voor als het product tegen meer dan een stootje moet kunnen

In Nederland en in België zijn nog nauwelijks producenten van kopshout producten te vinden. Onbegrijpelijk, want kopshout is met recht een zeer veelzijdig houtproduct. IJzersterk en schitterend mooi. Naast snijplanken maken wij er daarom nog veel meer unieke, exclusieve producten van.
Wacht dacht u bijvoorbeeld van een op maat gemaakt kopshout keukenblad, een kopshout tafelblad of een prachtig kopshout barblad ? Wij maken het allemaal voor onze klanten ! Heeft u interesse in dit exclusieve houtproduct en bent u benieuwd naar de mogelijkheden ? Wij helpen u graag, dus neem gerust contact met ons op.

QATRINA werkt samen met vaste kopshoutproducenten in verschillende landen. Deze beschikken over de juiste (computergestuurde) bewerkingsmachines waarmee zij alles exact op maat voor u kunnen maken. Niet alleen de veelgevraagde standaardvormen, maar ook bijvoorbeeld ovaal, ellips of een organische vorm. Daarnaast zijn ook alle denkbare bewerkingen van het hout mogelijk zoals het uitfrezen van sparingen of sleuven, het maken van afgeronde hoeken of het maken van afgeschuinde randen. Werkelijk alles kan voor u gerealiseerd worden, dus zoekt u iets speciaals ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

 

 

 

kops beuken snijplank

kops beuken snijplank (60 mm. dik massief gestoomd beuken, onbehandeld)

Voor betaalbaar maatwerk in doorgaande lamellen, in vingerlas en in zeldzaam mooi kopshout: QATRINA 

Interessant geprijsd maatwerk in massief hout ? Voor het allermooiste hout moet u toch echt bij QATRINA zijn ! Slavonisch eikenhout, maar ook kops uitvoeringen in beukenhout, in Amerikaans notenhout, in  essenhout, in acaciahout en in kersenhout. Geen enkele leverancier in de Benelux doet ons dat na ! Hoogwaardige, duurzaam geproduceerde kwaliteitsproducten gemaakt van gegarandeerd FSC gecertificeerd massief hout.

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken snijplank ?