kops beuken platen op maat

kops beuken platen op maat

Kops beuken platen op maat nodig ? Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA !

Tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt: kops beuken platen op maat ! Online kunt u bij ons direct kops eiken bestellen, maar wij leveren ook platen in andere houtsoorten op aanvraag, waaronder kops beukenhout. Uniek en exclusief te bestellen bij QATRINA, want wij zijn zo goed als de enige die kops kunnen leveren.

Een nagenoeg onverslijtbaar houtproduct dat al eeuwenlang gebruikt wordt om onder meer hakblokken en snijplanken van te maken. IJzersterk en daarmee bij uitstek geschikt voor intensief gebruik. Wij maken er naast hakblokken en snijplanken ook keukenbladen, werkbladen en tafelbladen van voor onze klanten.

Door onze jarenlange samenwerking met verschillende leveranciers buiten Nederland kunnen wij dit product voor betaalbare prijzen leveren. Fraai kops eiken bestelt u gemakkelijk zelf online in onze webshop. Massieve kopshout platen in een andere houtsoort dan eiken zijn verkrijgbaar op aanvraag: op de website treft u een hiervan een overzicht: Klik hier voor het overzicht of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geen vorm is ons te gek, want onze producenten werken allemaal met hoogwaardige houtbewerkingsmachines. Dus neem gerust contact met ons op bij speciale wensen: wij nemen graag de mogelijkheden even met u door. Wist u trouwens dat kops beuken platen op maat nog volgens oeroude traditie met de hand worden opgebouwd door kleine vierkante houten blokjes aan elkaar te verlijmen ? Een echt monnikenwerk dus.

Bij QATRINA bestelt u zelf online kops eiken platen met een dikte van 60 mm. Andere houtsoorten en dikkere platen zijn mogelijk op aanvraag tot en met 120 mm. dik maximaal. Een milieuvriendelijke productie vinden wij van essentieel belang: ons hout is daarom altijd stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

kops beuken platen op maat

 

QATRINA = Gemakkelijk en voordelig massief hout op maat bestellen !

Wij maken op maat: het huren van een busje, het sjouwen en slepen met loeizware platen en het zelf op maat zagen is niet meer nodig. Waarom moeilijk doen als makkelijk kan ? Wij leveren op maat en zorgen ervoor dat het tegen kostprijs bij u thuisbezorgd wordt. Welkom bij QATRINA en bestel heerlijk relaxt en voordelig gewoon vanuit uw luie stoel thuis wat u nodig heeft ! Voor meer informatie kunt u altijd even contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops beuken platen op maat ?