kops beuken plaat

kops beuken plaat

Een schitterende kops beuken plaat, exclusief bij QATRINA te bestellen

Bestel hem gewoon tot op de millimeter nauwkeurig op maat: een kops beuken plaat ! Kops eiken platen bestelt u direct online via onze website, maar ook platen in andere houtsoorten dan eiken zijn op aanvraag mogelijk.

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA, want wij zijn zo’n beetje de enige leverancier in de Benelux die kopshout kan leveren. Een schitterend en vrijwel onverslijtbaar houtproduct dat niet voor niets al eeuwenlang onder meer gebruikt wordt om er slagershakblokken van te maken: oersterk en dus geschikt voor intensief gebruik. Tegenwoordig maken wij er ook fraaie keukenbladen, werkbladen en tafelbladen van.

Kops is bij ons scherp geprijsd omdat wij een samenwerking met voordelige producenten buiten Nederland zijn aangegaan. Mensen die nog weten hoe je met hout moet omgaan. Kops eiken platen kunt u bij ons heel eenvoudig zelf via de website bestellen. Kopshout platen in een andere houtsoort zijn leverbaar op aanvraag: op onze website hebben wij een overzicht van de andere houtsoorten geplaatst: klik hier en neem voor meer informatie contact met ons op.

Iedere vorm is te realiseren, want onze producenten werken met computergestuurde machines. Neem contact met ons op indien u speciale wensen heeft: wij helpen u graag verder. Ongelooflijk maar waar: een kops beuken plaat wordt helemaal met de hand opgebouwd uit aan elkaar verlijmde houten blokjes.

Standaard leveren wij ons kopshout in eiken met een dikte van 60 mm: op aanvraag kunt u ook dikkere platen (t/m maximaal 120 mm.) bij ons bestellen. Niet alleen in eiken, maar ook in een andere houtsoort.
Wij hebben duurzaamheid hoog in ons vaandel staan: ons hout is daarom zonder uitzondering altijd v.v. het FSC keurmerk.

 

 

 

kops beuken plaat

 

QATRINA = massief hout op maat !

Het regelen van een busje of aanhanger, zware houten platen van hot naar her verslepen en ze vervolgens ook nog zelf op maat gaan zitten zagen is gelukkig niet meer nodig, want wij leveren alles op maat en bezorgen het tegen kostprijs bij u thuis.

Gemak dient de mens, dus heeft u hout op maat nodig ? Bestel het relaxt en voordelig vanaf de bank thuis ! Makkelijker kunnen we het u niet maken ! Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen, neem dan even contact met ons op: wij staan voor u klaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken plaat ?