kops beuken panelen

kops beuken panelen

Alleen bij QATRINA verkrijgbaar: prachtige kops beuken panelen, helemaal op maat gemaakt

Mooie kops beuken panelen ? Bij QATRINA gewoon op maat te bestellen ! Via onze website leveren wij kops eiken op maat, maar buiten de website om is ook kops beuken verkrijgbaar.
Kopshout is een zeer exclusief en uniek product: schitterend, vrijwel onverslijtbaar, maar ook bijna nergens te krijgen: wij zijn zo goed als de enige leverancier die dit überhaupt kunnen leveren.

Een kopshout paneel is vooral geschikt voor dagelijks intensief gebruik. Wij gebruiken het voor het maken van onder meer werkbladen, keukenbladen en tafelbladen. Uiteraard zijn er nog veel meer toepassingen te bedenken. Kops is voor zeer redelijke prijzen op aanvraag verkrijgbaar bij QATRINA. Gemaakt door echte vakmensen.

Via onze site bestelt u verrassend eenvoudig zelf kops eiken panelen op maat gemaakt. Kops in andere houtsoorten is mogelijk op aanvraag: klik hier voor een overzicht.

Iedere door u gewenste vorm is mogelijk, want onze producenten werken met computergestuurde apparatuur. Mocht u dus een (heel) speciale vorm willen laten maken, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

De schitterende massief kops beuken panelen zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt door ontelbaar veel vierkante houten blokjes met elkaar te verlijmen. Eigenlijk een waar kunstwerk.

In onze webshop treft u kops eiken panelen in 60 mm. dik, maar buiten de website om zijn eventueel ook dikkere panelen mogelijk tot max.120 mm. dik. Ook wij streven naar een duurzame samenleving: ons hout is derhalve altijd voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

kops beuken panelen

 

Op zoek naar massief kopshout ? QATRINA maakt het tot op de mm. nauwkeurig op maat voor u 

Houthandels afstruinen, een aanhanger of busje regelen, slepen met zware houten panelen en ze ook nog zelf op maat moeten zagen is niet meer van deze tijd en hoeft gelukkig ook niet meer: bij QATRINA bestelt u uw panelen gewoon op maat en onze koeriersdienst zorgt ervoor dat de bestelling vervolgens bij u thuisbezorgd wordt. Bezorgen doen wij tegen kostprijs: wij verdienen hier niets aan.

Online kunt u bij ons vierkante en rechthoekige eikenhouten panelen in drie kwaliteiten bestellen: u hebt de keuze uit foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Andere vormen en grotere panelen zijn leverbaar op aanvraag: neem in dat geval even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops beuken panelen ?