kops beuken hakblok

kops beuken hakblok

Topkwaliteit voor een vriendelijke prijs: een op maat gemaakt kops beuken hakblok bestelt u bij QATRINA

Op uitstraling en op kleur uitgezocht en alleen het allersterkste hout: een op maat gemaakt kops beuken hakblok bestelt u voordelig bij QATRINA. Kopshout hakblokken zijn bij ons online in massief eiken te bestellen, maar op aanvraag kunnen wij ze ook in een andere houtsoort voor u maken: u kunt bij ons terecht voor kops eiken hakblokken, kops acacia hakblokken, kops essen hakblokkenkops kersen hakblokken en kops beuken hakblokken. Klik hier voor de mogelijkheden of bel of mail ons.

Hakblokken gemaakt van kops eikenhout bestelt u online op de website. In de webwinkel kunt u kiezen uit een rechthoekig, een vierkant, een rond of een ovaal hakblok. Andere vormen leveren wij op aanvraag. Neem voor afwijkende vormen of andere houtsoorten dan eiken contact met ons op, want iedere afmeting en vorm is mogelijk.

Al eeuwenlang wordt kopshout toegepast als het product tegen een stootje moeten kunnen: de ouderen onder ons herinneren zich vast nog wel de vloer in de gymnastiekzaal van vroeger. Tot op heden wordt het nog altijd gebruikt in de horeca en in de slagerij als hak- en/of snijblok. Een schitterend mooi houtproduct dat bij ons nog op traditionele wijze volledig handmatig wordt samengesteld uit vierkante blokjes massief hout.  Werken met kopshout vraagt om hoogwaardig vakmanschap en is daardoor niet voor iedere willekeurige houtbewerker weggelegd: wij werken daarom samen met geselecteerde professionals in meerdere landen.

Tafelbladen, werkbladen, kookeilanden, hakblokken: wij maken het allemaal op maat van kopshout 

Gemaakt van liefst 60 millimeter dik massief hout: u heeft er uw leven lang plezier van. Zoekt u iets dat nagenoeg niemand anders in huis heeft ? Ga voor kopshout, want of het nou een kops hakblok, een kops kookeiland, een kops barblad of een kops keukenblad moet worden: wij maken het voor u op maat !

In tegenstelling tot houtproducten met doorgaande lamellen en in een vingerlasuitvoering vraagt kopshout om wat extra aandacht. Door de unieke samenstelling moet kops voldoende en vrijelijk kunnen uitzetten en krimpen. Monteer een product van kopshout dan ook nooit strak tussen twee wanden. Omdat kopshout ‘werkt’ adviseren wij het te oliën en niet te lakken. Bij lakken kan scheurvorming ontstaan. Een olie is flexibel en vangt het uitzetten en krimpen op zonder kans op scheuren.

 

 

 

kops beuken hakblok

kops beuken hakblok

QATRINA heeft het allemaal in huis: houtproducten op maat gemaakt in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten

Alles onder een dak: massief hout op maat in drie kwaliteiten eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. Wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in uniek 60 mm. dik kopshout. Wat u zoekt maken wij voor u op maat: houten panelen om zelf verder te bewerken, maar ook kant en klare vensterbanken, barbladen, tafelbladen, keukenbladen of werkbladen. Duurzaam geproduceerd uit FSC gecertificeerd hout.

Bent u geïnteresseerd in een kops beuken hakblok ?