kops acaciahouten snijplank

kops acaciahouten snijplank

Vriendelijke prijzen, maar wel een hoge kwaliteit: uw kops acaciahouten snijplank bestelt u natuurlijk bij QATRINA !

Gemaakt van A-kwaliteit massief hout en op maat gemaakt in de door u gewenste maten en vorm. U haalt met een kops acaciahouten snijplank van QATRINA iets echt unieks in huis ! Er bestaat geen tweede van !

Snijplanken opgebouwd uit exclusief Slavonisch eikenhout zijn bij ons eenvoudig en direct online te bestellen in onze webshop. Snijplanken opgebouwd uit kopshout in een andere houtsoort zijn op aanvraag mogelijk. Wij leveren onder meer ook kopshout snijplanken van kersenhout, essenhout, beukenhout of in dit geval dus van acaciahout. Alles wordt bij ons op maat gemaakt: standaardmaten en standaardvormen doen wij niet aan. Heeft u interesse in een kopshout snijplank gemaakt van een andere houtsoort dan eiken, bel of mail ons dan even uw wensen.

In onze webshop bestelt u kopshout eiken snijplanken in veelgevraagde vormen zoals vierkant en rechthoekig of ovaal en rond. Gaat uw voorkeur uit naar een andere vorm, dan kunnen wij deze op aanvraag voor u realiseren. In principe is elke vorm door ons te maken, want wij werken met computergestuurde cnc frezen.

Kopshout wordt door maar weinig anderen in Nederland en België aangeboden: het is met recht een exclusief en uniek product. Toch is dat best vreemd, want door zijn unieke samenstelling is kopshout geschikt voor vele toepassingen. Zo werd het vroeger veelvuldig gebruikt om er slijtvaste vloeren van te maken. Tegenwoordig wordt het nog steeds veel gebruikt door slagers en in de horeca.

Een snijplank gemaakt van kopshout is 1 brok traditioneel vakmanschap. De vierkante houten blokjes worden nog steeds stuk voor stuk met elkaar verlijmd. Een precisiewerkje dat niet zo maar door iedereen kan worden uitgevoerd. QATRINA werkt daarom samen met bedrijven in het buitenland die zich hierin hebben gespecialiseerd.

Een kopshout keukenblad, barblad, tafelblad, hakblok of snijplank: QATRINA maakt het allemaal voor u op maat

Een unieke verschijning, ijzersterk en gemaakt van maar liefst 6 centimeter (!) dik massief hout. Het maakt ons niet uit welke afmetingen en welke vorm u nodig heeft: wat u zoekt maken wij voor u op maat ! Een kopshout werkblad, kopshout barblad, kopshout tafelblad, kopshout keukenbladkopshout hakblok of kopshout snijplank !

Een product van kopshout heeft wel voldoende ruimte nodig om te kunnen krimpen en te kunnen uitzetten. Het mag dan ook nooit strak tussen twee muren worden geplaatst. Twijfelt u of uw oplossing wel goed is, neem dan vooraf even contact met ons op. Wij helpen u graag.
Ook adviseren wij een kopshout product niet te gaan lakken. De laklaag kan na verloop van tijd gaan scheuren: hierdoor hebben vocht en vuil vrij spel om in het hout te dringen. Bij gebruik van een goede (twee componenten) houtolie creëert u een flexibele toplaag die niet kan gaan scheuren.

 

 

 

kops acaciahouten snijplank

kops acaciahouten snijplank (onbehandeld, gestoomd)

QATRINA, de specialist in maatwerk: in massief eikenhout, maar in nog veel meer andere houtsoorten

QATRINA, de maatwerkspecialist voor Nederland, België en ook Duitsland. Massief hout in eiken, maar nog veel meer andere houtsoorten ! Verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in uniek kopshout. Duurzaam vervaardigd maatwerk, FSC gecertificeerd massief hout en dat alles voor betaalbare prijzen.

Bent u geïnteresseerd in een kops acaciahouten snijplank ?