kops acaciahouten paneel

kops acaciahouten paneel

Uniek en exclusief op maat verkrijgbaar bij QATRINA: een massief kops acaciahouten paneel

Toegegeven, een kops acaciahouten paneel is moeilijk te vinden, maar u bent nu op de juiste plek terechtgekomen ! QATRINA levert online via de website kops eikenhouten panelen, maar op aanvraag kunnen wij ze ook op maat voor u maken in andere houtsoorten zoals acacia.

Kopshout is prachtig om te zien en vrijwel onverslijtbaar. Met recht een aanwinst voor uw woonhuis. Wilt u er zelf een werkblad, keukenblad of tafelblad van maken, dan is kopshout zeker het overwegen waard. Wij zijn een van de weinige leveranciers in de Benelux die dit unieke houtproduct überhaupt kunnen leveren ! Vrijwel niemand kan dit u aanbieden !

Een nauwe, jarenlange samenwerking met producenten buiten Nederland staan garant voor absolute topkwaliteit voor een interessante prijs. Ouderwetse vakmensen met een passie voor hout bewerken. Zoals aangegeven leveren wij direct via de website kopshout gemaakt van eiken. Buiten de website om kunnen wij u ook panelen in een andere houtsoort aanbieden.
Op aanvraag kunnen wij u ook kops essen, kops kersen, kops beuken en kops acacia aanbieden. Vanzelfsprekend ook weer allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt in iedere door u gewenste vorm en in iedere door u gewenste afmeting. Interesse ? Bel of mail ons dan even.

Een kops acaciahouten paneel is handgemaakt en ieder paneel is uniek. Door talloze blokjes hout aan elkaar te verlijmen kunnen wij zo goed als alle afmetingen realiseren. Ons kopshout leveren wij standaard met een dikte van 60 mm. Mocht u dikker nodig hebben, neem dan contact met ons op: wij kunnen dit dan voor u aanvragen bij onze producenten. Het door ons gebruikte hout is gegarandeerd milieuvriendelijk en FSC gecertificeerd. Een duurzaam bosbeheer vinden wij belangrijk.

 

 

 

kops acaciahouten paneel

Kopshout acacia (onbehandeld)

 

Het kan heel gemakkelijk bij QATRINA: massief hout op maat bestellen in eiken en in andere houtsoorten

Aanhangers huren, de buren vragen om te helpen tillen en daarna uw panelen zelf nog op maat zagen ? Dat is niet (meer) nodig, want bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig heeft. Niks meer en niks minder. Wij maken het op de millimeter nauwkeurig voor u op maat. Zo betaalt u ook niet voor reststukken en/of afval.

Via de webwinkel bestelt u zelf een vierkant of rechthoekig of een rond of ovaal kops eiken paneel op maat. Wilt u een extra groot paneel of een paneel met een afwijkende vorm bestellen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops acaciahouten paneel ?