kops acaciahouten hakblok

kops acaciahouten hakblok

Een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs: een schitterend kops acaciahouten hakblok op maat van QATRINA !

Alleen het allerbeste hout en exact op maat voor u gemaakt in iedere afmeting en in iedere denkbare vorm: met een op maat gemaakt kops acaciahouten hakblok van QATRINA weet u zeker dat u absoluut iets unieks in huis krijgt.

Een hakblok gemaakt van prachtig massief Slavonisch eiken kunt u zelf via de website bij ons bestellen. Buiten de website om leveren wij ook hakblokken van kopshout in andere houtsoorten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hakblok van kops kersenhout, van kops essenhout, van kops beukenhout of van kops acaciahout. Stuk voor stuk op maat gemaakt voor u gemaakt.
Geïnteresseerd in een andere houtsoort dan eiken ? Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden.

Online leveren wij kops hakblokken in de traditionele vormen: in de webwinkel kunt u ronde en ovale of vierkante en rechthoekige hakblokken van eiken bestellen. Andere vormen zijn echter geen probleem, want wij beschikken over computergestuurde precisieapparatuur.

Massief hout in een kopshout uitvoering is uniek en wordt door maar weinig anderen aangeboden. Op zich vreemd, want het kan voor talloze dingen worden gebruikt. Vroeger werden er onder meer vloeren voor restaurants en cafés van gemaakt. Maar ook de massieve hakblokken van de slager zijn natuurlijk bekend.
Hakblokken van kopshout staan voor traditioneel handwerk: stuk voor stuk worden de massief houten blokjes aan elkaar gelijmd. Dit vergt niet alleen veel geduld, maar ook vakmanschap: twee eigenschappen die vandaag de dag zeldzaam zijn. Wij werken daarom samen met hierin gespecialiseerde bedrijven in het buitenland. Mensen met kennis van zaken die nog voor een redelijke prijs ambachtelijke producten kunnen maken.

QATRINA maakt het voor u op maat: een kops keukenblad, kops barblad, kops tafelblad, kops hakblok en nog veel meer

Puur handwerk, ijzersterk en maar liefst 60 mm. dik. Wat u ook zoekt: QATRINA maakt het voor u van kopshout ! Een kops werkblad, kops barblad, kops tafelblad, kops keukenblad of een kops hakblok !

Kopshout vraagt wel om wat meer aandacht dan een willekeurig ander houtproduct. Zo mag het nooit strak tussen twee muren worden geplaatst: kopshout heeft voldoende ruimte nodig om te kunnen uitzetten en krimpen. Houd hier dus rekening mee en neem bij vragen gerust contact met ons op.
Wij adviseren bovendien om een product samengesteld uit kopshout niet te lakken: oliën is beter. De harde laag van lak zal op den duur gaan scheuren waardoor vocht en vuil in het hout kan trekken. Met een olie blijft het oppervlak ‘flexibel’.

 

 

 

kops acaciahouten hakblok

kops acaciahouten hakblok

Wij zijn er voor maatwerk in massief Slavonisch eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk 

Bij QATRINA vindt u eigenlijk alles in massief hout onder een dak.
Massief of fineer Slavonisch eiken in maar liefst drie kwaliteiten, maar naast eiken leveren wij nog veel meer ! Niet alleen in doorgaande lamellen of in vingerlas, maar ook in exclusief kopshout. Milieuvriendelijk vervaardigd uit FSC gecertificeerd hout.

Bent u geïnteresseerd in een kops acaciahouten hakblok ?