kops acaciahout

kops acaciahout

Iedere vorm is mogelijk, want wij maken het voor u op maat: kops acaciahout van QATRINA 

Bestel uw kops acaciahout gewoon in de afmetingen die u nodig heeft ! Acacia is een schitterende houtsoort en wordt alom geprezen om zijn mooie donkere uitstraling. Een uitvoering in kopshout maakt het bovendien ook nog eens keihard en kan het voor talloze doeleinden worden toegepast. Bel of mail ons even bij interesse: Team QATRINA helpt u graag.

Houtproducten in kops zijn vrijwel niet te krijgen in Nederland en België: QATRINA is een van de weinige leveranciers in de Benelux en u bestelt het ook nog eens helemaal op maat gemaakt. Standaardafmetingen doen wij namelijk niet aan.
Om keuzestress te voorkomen en bestellen niet al te ingewikkeld te maken leveren wij online alleen kopshout in eiken. U kunt dit bij ons bestellen als ‘gewone’ panelen, maar ook kant en klaar om te gebruiken als tafelblad, keukenblad, hakblok of snijplank.

Kopshout in een andere houtsoort is bij ons verkrijgbaar op aanvraag, dus bent u geïnteresseerd in kops beukenhout, kops essenhout, kops kersenhout of kops acaciahout, neem dan even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via e-mail en uiteraard ook per telefoon. Klik hier.

Met kopshout bent u verzekerd van een uniek en exclusief houtproduct: bij de gemiddelde interieurbouwer of keukenleverancier zult u dit niet snel tegenkomen. Een ware eyecatcher voor uw woonhuis dus. Ons kopshout wordt stuk voor stuk op maat voor u gemaakt door gespecialiseerde houtbewerkingsbedrijven in verschillende Europese landen. Omdat wij met meerdere producenten werken kunnen wij ons hout voordelig inkopen en het weer tegen zeer interessante prijzen aan onze klanten aanbieden. Bij QATRINA krijgt u nog ouderwetse kwaliteit voor lage prijzen !

Kops acacia: wij maken er onder meer tafelbladen, keukenbladen, barbladen, snijplanken, hakblokken en bureaubladen van  

Wij staan voor exclusiviteit in maatwerk voor een betaalbare prijs. Dus doe hier uw voordeel mee en bestel vandaag nog een schitterend op maat voor u gemaakt kops acacia tafelblad, een kops acacia keukenblad, een kops acacia barblad, een kops acacia snijplank, een kops acacia hakblok of een kops acacia bureaublad opgebouwd uit 60 mm. dik massief hout !

Ook voor extra bewerkingen kunt u bij ons terecht: zo kunnen wij ons kopshout ook voorzien van een verjongde rand, ronde hoeken of frezen wij benodigde sparingen er voor u uit. Met onze computergestuurde apparatuur is het allemaal mogelijk ! Persoonlijk advies ? Neem contact met ons op.

 

 

 

kops acaciahout

kops acaciahout (opgebouwd uit vierkante blokjes hout met een dikte van 60 mm.)

QATRINA levert niet alleen kopshout: ook voor massief hout in vingerlas en doorgaande lamellen kunt u bij ons terecht 

Wij zijn met recht de houtspecialist voor de Benelux. U kunt bij ons terecht voor (Slavonisch) eikenhout, beukenhout, notenhout, essenhout, acaciahout, ahorn en kersenhout. Verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas, en de meeste houtsoorten ook nog eens in een kopshout uitvoering ! FSC gecertificeerd hout dat door onze vaste producenten tot een duurzaam product verwerkt wordt.

Bent u geïnteresseerd in ons kops acaciahout ?