kops acacia tabletten

kops acacia tabletten

Op aanvraag verkrijgbaar bij QATRINA: prachtige kops acacia tabletten op maat gemaakt

Vol massieve kops acacia tabletten op maat tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt ? Geen probleem bij QATRINA ! Online via onze website leveren wij kops eiken tabletten, maar ook kops acacia tabletten zijn op aanvraag leverbaar.
Kopshout is schitterend en zo goed als onverwoestbaar. Een absolute aanrader voor intensief gebruik ! Met name geschikt om er een werkblad, keukenblad of tafelblad van te maken. Vrijwel niemand anders kan kopshout leveren: doe hier dus uw voordeel mee en ga voor iets unieks !

Een constante topkwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen, vervaardigd door professionals met een passie voor hout. Ons kopshout leveren wij via de website in 60 millimeter dik Slavonisch eiken: een fraaie lichte, maar tevens keiharde eikensoort. Op aanvraag leveren wij kops tabletten in andere houtsoorten dan eiken, waaronder ook gestoomd acacia: klik hier voor onze andere leverbare houtsoorten.

Onze vaste producenten kunnen in principe elke door u gewenste vorm voor u maken. Heeft u een heel speciale vorm in gedachten die u wilt laten maken ? Neem dan contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Massieve kops acacia tabletten zijn zeker geen gewone houten tabletten: ze worden handmatig opgebouwd door talrijke vierkante houten blokjes aan elkaar te lijmen. U begrijpt dat dit een zeer tijdrovende klus is.

Tabletten van kopshout bestelt u eenvoudig online in 60 millimeter dik Slavonisch eikenhout. Op aanvraag zijn ook dikkere tabletten mogelijk: wij kunnen tot maximaal 120 mm. dik kops tabletten leveren. Al het door ons gebruikte hout voor de tabletten is duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

kops acacia tabletten

 

Op zoek naar massief hout op maat ? Welkom bij QATRINA !  

Niet meer van deze tijd: zelf sjouwen en slepen met grote zware tabletten en het dan ook nog zelf op maat zagen. Bij QATRINA bestelt u het gewoon op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Bezorgen doen wij tegen kostprijs: wij verdienen hier niets aan.

Online bestelt u heel gemakkelijk zelf vierkante en rechthoekige Slavonisch eiken tabletten in drie verschillende kwaliteiten: u kiest uit foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit.
Neem voor andere vormen en/of grotere tabletten even contact met ons op, want deze zijn alleen op aanvraag leverbaar. 

Bent u geïnteresseerd in onze kops acacia tabletten ?