kops acacia panelen

kops acacia panelen

Op aanvraag exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: kops acacia panelen, helemaal op maat voor u gemaakt

Schitterende kops acacia panelen tot op de millimeter op maat voor u gemaakt ? Van harte welkom bij QATRINA ! Standaard leveren wij kops eiken, maar ook kops acacia is leverbaar op aanvraag.
Kops is prachtig en nagenoeg onverslijtbaar. Voor intensief gebruik is dit zeker een aanrader ! Wij maken er onder andere werkbladen, keukenbladen en tafelbladen van. QATRINA is zo goed als de enige leverancier van kops acacia in de Benelux: doe hier dus uw voordeel mee !

Wij kunnen een constante hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen leveren, omdat wij een nauwe samenwerking onderhouden met voordelige producenten in het buitenland. Absolute professionals met een passie voor hout. Kopshout leveren wij online in Slavonisch eiken: een prachtige lichte eikensoort. Op aanvraag zijn echter ook kopshout panelen in andere houtsoorten te bestellen, waaronder gestoomd acacia: klik hier voor onze andere houtsoorten.

In principe kunnen onze producenten elke denkbare vorm voor u maken. Mocht u dus een hele speciale vorm in gedachten hebben, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Onze kops acacia panelen zijn niet zomaar houten panelen, want deze worden nog helemaal met de hand opgebouwd door losse houten blokjes aan elkaar te lijmen tot een paneel. Een ware monsterklus. Kopshout panelen leveren wij online standaard in 60 millimeter dik Slavonisch eiken. Dikkere panelen zijn mogelijk op aanvraag: u kunt bij ons tot maximaal 120 mm. dik kopshout bestellen. Ons hout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en bovendien altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops acacia panelen

Kops acacia panelen

 

Mooi massief hout op maat bestellen ? Welkom bij QATRINA !  

U heeft geen zin om het sjouwen met zware panelen en het zelf op maat te moeten zagen, te schaven en te schuren ? Dat hoeft ook helemaal niet, want bij QATRINA bestelt u gewoon wat u nodig heeft en wij maken het voor u op maat.

Online in onze webshop kunt u vierkante en rechthoekige eiken panelen op maat bestellen in drie prachtige kwaliteiten: wij leveren foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Neem contact met ons op indien u een andere vorm wenst of op zoek bent naar grotere panelen: deze zijn uitsluitend op aanvraag mogelijk. 

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops acacia panelen ?