koffietafel

koffietafel

Een fraaie kant en klare koffietafel bestelt u voordelig en gemakkelijk bij QATRINA 

Zoekt u een fraaie koffietafel voor een betaalbare prijs ? Dan heten wij u van harte welkom bij QATRINA ! Wij leveren namelijk een groot aantal stalen koffietafels voor interessante prijzen uit voorraad. Kijk even op onze website en laat u verrassen.

Uit voorraad geleverd, compleet met een massief eikenhouten tafelblad. Staat het door u gewenste model er onverhoopt niet bij ? Geen probleem, want wij leveren ook losse tafelonderstellen en houten bladen. Zo kunt u ook heel eenvoudig zelf uw salontafel bij ons samenstellen. Op de website treft u een overzicht: klik hier. Onze complete salontafels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen in mat zwart poedercoat. Losse tafelonderstellen zijn in meerdere standaard RAL kleuren te bestellen.

Hoogwaardige kwaliteit, met de hand vervaardigd door onze vaste producenten in Oost Europa: een koffietafel van QATRINA past in ieders interieur ! Wij leveren niet alleen complete salontafels voorzien van een houten blad, maar ook salontafels met een massief keramisch tafelblad. Nieuwsgierig geworden ? Klik dan hier voor onze salontafels met een keramiek blad. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie: Team QATRINA staat voor u klaar.

 

 

 

koffietafel

Koffietafel Britt

 

Bij QATRINA gewoon mogelijk: een los onderstel met tafelblad of al helemaal kant en klaar 

Interessant geprijsde complete koffietafels met een massief eiken blad, maar ook losse onderstellen en bladen: het is allemaal mogelijk bij QATRINA.

Wanneer u kiest voor een los stalen onderstel, dan kunt u ook nog een keuze maken uit verschillende afwerkingen. Heeft u iets heel speciaals in gedachten dat niet op onze website staat ? Bel of mail ons dan even, want in veel gevallen kunnen wij het door u gewenste onderstel dan op maat voor u maken. Wij leveren onze losse onderstellen in meerdere veelgevraagde RAL kleuren.

Een los massief Slavonisch eiken tafelblad is het hele jaar door op maat bij ons te bestellen. Op aanvraag zijn andere houtsoorten dan eiken vaak ook leverbaar. Klik hier voor onze rubriek eiken tafelbladen op maat en hier voor onze andere houtsoorten.

Bent u geïnteresseerd in een fraaie koffietafel ?