knoopvrij eikenhouten tabletten

knoopvrij eikenhouten tabletten

Heeft u knoopvrij eikenhouten tabletten voor uw klus nodig ? Bestel ze dan gewoon op maat bij QATRINA !

Zelf aan het klussen en knoopvrij eikenhouten tabletten nodig ? Bestel ze gemakkelijk en voordelig op maat bij QATRINA ! U kunt er direct mee aan de slag, want zelf op maat zagen is niet meer nodig !

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u maken: tabletten met ronde hoeken ? Tabletten voorzien van grote of kleine sparingen ? Of wilt u graag een subtiele afgeschuinde rand ? Wij draaien er onze hand niet voor om ! Bij QATRINA kan het allemaal, dus neem gerust contact met ons op.

Via onze website mooie eiken tabletten bestellen is super eenvoudig. Kies de door u gewenste kwaliteit, voer vervolgens de maten in en bepaal de gewenste dikte. Wij leveren onze tabletten standaard onbehandeld, maar indien gewenst is behandeld met een professionele 2 componenten houtolie of lak ook mogelijk.

Online kunt u bij ons naast knoopvrij eikenhouten tabletten ook licht rustiek of rustiek eiken tabletten op maat bestellen. Andere houtsoorten dan eiken zijn leverbaar op aanvraag. Kijk hiervoor even op de website bij onze overige houtsoorten.

De koningin onder de eikensoorten: prachtig mooi Slavonisch eiken

Met recht de mooiste eikensoort: massief Slavonisch eikenhout, exclusief voor ons gekweekt in Oost Europa. Het hout is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gecertificeerd. Interessant geprijsd door onze samenwerking met vaste leveranciers.

Wij leveren onze eiken tabletten opgebouwd uit doorgaande lamellen, maar ook vingerlastabletten en tabletten gemaakt van zogenaamd kopshout zijn online te bestellen. Kopshout- en vingerlastabletten zijn ook mogelijk in extra lange lengtes, maar doorgaande lamellentabletten langer dan 3,5 meter moeten wij voor u aanvragen bij onze leveranciers.

Gunstig geprijsde eiken tabletten van dik fineer: een hoge kwaliteit voor een zachte prijs

Gunstig geprijsd, maar zeker niet van een mindere kwaliteit zijn onze tabletten gemaakt van dik eiken fineer. Te bestellen in knoopvrij en in rustiek eiken in liefst 5 verschillende diktes ! Kijk hier voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

 

 

 

knoopvrij eikenhouten tabletten

Met een paar dagen eiken of notenhouten tabletten bij u thuis afgeleverd ? Kijk dan bij onze voorraad standaardtabletten 

QATRINA heeft voor ongeduldige klanten ook standaardtabletten in verschillende kwaliteiten en afmetingen op voorraad. Wat u zoekt staat er vast wel bij. Nieuwsgierig ? Klik dan hier en bestel vandaag nog ! Onze koerier levert ze dan met een paar dagen bij u af !

 

Bent u geïnteresseerd in onze knoopvrij eikenhouten tabletten ?