knoopvrij eikenhout op maat

knoopvrij eikenhout op maat

Knoopvrij eikenhout op maat nodig ? Bestel het bij QATRINA in de afmetingen die u nodig heeft !

Waarom zou u moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan: bestel uw knoopvrij eikenhout op maat gewoon superhandig en voordelig bij QATRINA ! Zo kunt u er meteen mee aan het werk.

Ook voor extra bewerkingen kunt u bij ons terecht: zo kunt u uw hout laten voorzien van bijvoorbeeld een afgeronde hoek, een afgeschuinde rand, maar ook eventuele sparingen zijn mogelijk. Omdat wij met geavanceerde houtbewerkingsmachines werken kunnen wij iedere denkbare vorm voor u maken. Neem voor heel ingewikkelde (fantasie)vormen gewoon contact met ons op en u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.

Hout bestellen bij QATRINA is kinderwerk: via de website bestelt u eikenhout in drie verschillende kwaliteiten, waaronder knoopvrij eikenhout op maat, maar buiten onze webwinkel om leveren wij ook massief gestoomd beuken, ongestoomd kersen en prachtig Amerikaans notenhout op maat.
Op aanvraag zijn ook andere houtsoorten verkrijgbaar: een overzicht vindt u op de website: klik hier of bel of mail ons even, want deze houtsoorten zijn niet altijd leverbaar.

Een hoge kwaliteit voor vriendelijke prijzen

Door professionals vervaardigd hout van de allerbeste kwaliteit: wij maken onze producten dan ook alleen van het allerbeste hout dat er is: Slavonisch eiken. Schitterend van kleur en keihard door zijn langzame groei. Uiteraard FSC gecertificeerd en duurzaam verwerkt.

Ons eikenhout is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: u kiest uit fraaie doorgaande lamellen, een oersterke vingerlasverbinding of een unieke uitvoering gemaakt van kopshout.

In onze webwinkel kunt u hout in doorgaande lamellen tot maximaal 3 meter lang bestellen. Langer is op aanvraag mogelijk.

Niet teveel uitgeven, maar wel de uitstraling van massief hout ? Ga dan voor eiken fineer !

Minder uitgeven, maar wel een gegarandeerde hoge kwaliteit ? Kijk dan snel bij ons eikenfineer op maat gemaakt en laat u verrassen ! Gegarandeerde kwaliteit voor een interessante prijs. Via onze website kunt u knoopvrij/foutvrij eiken fineer en rustiek eiken fineer tot op de millimeter nauwkeurig op maat bestellen. Verschillende diktes zijn mogelijk tot liefst 52 mm. dik.

 

 

 

knoopvrij eikenhout op maat

QATRINA levert ook massief hout direct uit voorraad !

Ook voor massief hout direct leverbaar uit eigen magazijn zit u goed bij QATRINA ! Wij hebben massief eiken en noten panelen in meerdere (standaard)afmetingen en diktes op voorraad. U heeft ze binnen een paar (werk)dagen in huis !  Klik hier en plaats uw bestelling vandaag nog !

 

Bent u geïnteresseerd in ons knoopvrij eikenhout op maat ?