knoopvrij eiken werkblad

knoopvrij eiken werkblad

Heel gemakkelijk en supervoordelig een nieuw knoopvrij eiken werkblad bestellen ? Wij leveren online op maat gemaakt ! 

Het door ons gebruikte hout wordt met de hand op structuur en kleur geselecteerd. Met een knoopvrij eiken werkblad van QATRINA haalt u gegarandeerd het allerbeste in huis ! Het allerbeste, maar dan wel voor een vriendelijke prijs.

Elke vorm is mogelijk: wij maken het allemaal precies op maat zoals u het voor ogen heeft. Dus niet alleen de standaard werkbladvormen vierkant en rechthoekig, maar desgewenst ook een rond of een ovaal werkblad of een werkblad in een andere door u zelf bedachte vorm. Deze speciale vormen zijn buiten de website om mogelijk: neem hiervoor dus even contact met ons op.

Een werkblad gemaakt van eikenhout bestelt u gemakkelijk online: een werkblad gemaakt van een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van onze andere houtsoorten. Komt u er alleen niet uit en heeft u hulp nodig ? Bel of mail ons gerust.

Bent u op zoek naar een uniek, echt helemaal exclusief voor u op maat gemaakt werkblad v.v. bijvoorbeeld een schuine of afgeronde rand rondom, of moeten er ronde hoeken worden aangebracht ? Bij QATRINA is dat allemaal geen probleem, want wij beschikken over hypermoderne cnc freesmachines.

U wilt uw werkblad het liefst zelf verder behandelen ? Bestel het dan nog onbehandeld. Het wordt dan door ons behandel klaar bij u thuisbezorgd. Wilt u er niets meer zelf aan te hoeven doen ? Bestel het dan gewoon al kant en klaar in de houtolie. Wij werken met monocoat van Rubio: een professionele twee componenten houtolie, verkrijgbaar in een transparante uitvoering, maar gekleurd is ook mogelijk.

Gebruikt door professionals, ijzersterk en met de kenmerkende mooie lichte kleur: Slavonisch eikenhout

Schitterend mooi knoopvrij Slavonisch eiken: een fraaiere eikensoort bestaat er gewoon niet. Slavonisch eiken wordt speciaal voor ons door onze vaste producenten in Oost Europa gekweekt en is altijd FSC gecertificeerd. Een hoogwaardige houtsoort die van nature al heel goed bestand is tegen eventueel torderen of kromtrekken.

Slavonisch eiken is verkrijgbaar in drie kwaliteiten: u kunt bij ons naast een knoopvrij eiken ook een licht rustiek of een rustiek Slavonisch eiken werkblad op maat bestellen.

De werkbladen zijn opgebouwd uit lange, in de breedte met elkaar verlijmde stroken, de zogenaamde doorgaande lamellen, worden samengesteld uit aan elkaar verlijmde kortere stukken massief hout met een zogenaamde vingerlas, of u bestelt uw werkblad in een kopshout uitvoering. Online leveren wij kopshout via de webshop in 60 millimeter dik eiken. Een prachtig kopshouten werkblad van beukenhout, essenhout, acaciahout of kersenhout is leverbaar op aanvraag.

 

 

 

knoopvrij eiken werkblad

knoopvrij eiken werkblad (uitvoering in vingerlas)

Een grote keuken en een extra lang werkblad nodig ? Ook dan kunt u gewoon bij QATRINA terecht !

Heeft u een hele grote keuken en dus ook een heel lang werkblad nodig ? Ook dan zit u goed bij QATRINA, want in doorgaande lamellen kunnen wij werkbladen tot wel vijf meter lang voor u maken !

Neem dus meteen contact met ons op als u op zoek bent naar een extra lang bureaublad, een extra lang keukenblad, een extra lang tafelblad of een extra lang werkblad !

Bent u geïnteresseerd in een massief knoopvrij eiken werkblad ?