knoopvrij eiken tabletten

knoopvrij eiken tabletten

Zelf aan het werk en knoopvrij eiken tabletten op maat nodig ? Bestel ze eenvoudig bij QATRINA !

Heeft u knoopvrij eiken tabletten nodig ? Bestel ze dan heel eenvoudig online op maat bij QATRINA ! Voordelig, het allerbeste hout en exact op maat voor u gemaakt ! U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor u: Uw tabletten moeten afgeronde hoeken krijgen of misschien een verjongde rand ? Of wilt u er graag sparingen in laten aanbrengen ?  Het kan allemaal, dus mail ons uw wensen en u ontvangt van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Online uw knoopvrij eiken tabletten bestellen is natuurlijk super relaxt: in alle rust bepaalt u de gewenste houtkwaliteit, de gewenste afmetingen en de dikte die u nodig heeft. Onze eigen koeriersdienst bezorgt ze vervolgens ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis !

Knoopvrij is mogelijk, maar daarnaast leveren wij ook nog eikenhouten tabletten in een rustieke en een licht rustieke kwaliteit. U kunt bij QATRINA ook terecht voor andere houtsoorten dan eiken: zo leveren wij buiten de website om op aanvraag ook beuken, kersen en notenhouten tabletten. Een volledig overzicht van onze overige leverbare houtsoorten vindt u hier.

Slavonisch eikenhout: keihard en schitterend van kleur

Onze eikenhouten tabletten worden gemaakt van Slavonisch eiken: op kleur en structuur door onze leveranciers uitgezocht, keihard en schitterend van kleur. Wij werken samen met buitenlandse producenten: zo kunnen wij ons hout heel voordelig inkopen en ook weer voor interessante prijzen aan onze klanten aanbieden. Door ouderwetse vakmensen geproduceerd en natuurlijk FSC gekeurd: een garantie voor duurzame kwaliteit. U kunt bij ons houten tabletten bestellen in vingerlas, opgebouwd uit exclusief kopshout of in doorgaande lamellen.

In kopshout en in vingerlas zijn lengtes langer dan ongeveer 3,5 meter veelal wel mogelijk, maar in doorgaande lamellen zullen wij voor u moeten aanvragen. Deze zijn lastig te krijgen: neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Voordelig geprijsde tabletten van dik eikenfineer

Bij ons op maat verkrijgbaar in knoopvrij en in rustiek eiken: tabletten van dik fineer. U kiest uit 5 verschillende diktes tot liefst 58 mm. (!) dik. Klik hier om onze categorie eikenfineer te bekijken.

 

 

 

knoopvrij eiken tabletten

Binnen een paar dagen aan de slag ? Dat kan met onze standaardpanelen uit voorraad !

Met onze voorraadpanelen kunt u supersnel aan de slag: ze zijn verkrijgbaar in verschillende standaardmaten en diktes. Benieuwd ? Klik snel hier en bekijk de mogelijkheden !

Bent u geïnteresseerd in onze knoopvrij eiken tabletten ?