knoopvrij eiken tablet

knoopvrij eiken tablet

Op zoek naar een voordelig knoopvrij eiken tablet ? Bij QATRINA bestelt u het online op maat gemaakt ! 

Op zoek naar een knoopvrij eiken tablet ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres ! QATRINA = maatwerk: standaardmaten doen wij niet aan. Wij leveren maatwerk in iedere vorm: vierkant, rond, rechthoekig, Spaans of Deens ovaal of ellips ? Alles is mogelijk en wordt tot op de millimeter nauwkeurig bij u afgeleverd.

Wij zijn specialist in het maken van heel moeilijke vormen, dus mocht u iets speciaals in gedachten hebben: wij hebben de beschikking over hypermoderne houtbewerkingsmachines. Vanzelfsprekend hebben wij dan nog wel een goede digitale tekening van u nodig. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u verrassen !

Thuis vanuit uw luie stoel een knoopvrij eiken tablet bestellen ? Dat kan, en het bestellen is ook nog eens kinderlijk eenvoudig door ons slimme bestelsysteem. Online kunt u in onze webwinkel schitterend massief knoopvrij/foutvrijlicht rustiek en rustiek Slavonisch eiken bestellen. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij alleen op aanvraag. Ga naar de website voor onze overige houtsoorten: klik hier.

Onze producten zijn allemaal FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. U haalt gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis ! Eiken tabletten leveren wij in doorgaande lamellen en in vingerlas in verschillende diktes. U kiest uit 20, 25, 30 of 40 mm. dik massief hout. Op aanvraag zijn zogenaamde tussenliggende diktes mogelijk.

Wilt u snel aan de slag en is zelf op maat zagen geen probleem voor u ? Dan zijn onze voorraadpanelen wellicht iets voor u. Razendsnel leverbaar uit ons eigen magazijn in Nederland. Meer weten ? Klik dan hier of bel of mail ons even.

 

 

 

knoopvrij eiken tablet

 

Eiken op maat, maar evt. ook een andere houtsoort

Vol massief eikenhouten tabletten op maat bestelt u in de webwinkel gemaakt van Slavonisch eiken tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Op aanvraag zijn langere lengtes en breder mogelijk.

Knoopvrij eiken in doorgaande lamellen langer dan 3,5 meter uitsluitend op aanvraag. Dergelijke lengtes zijn niet altijd beschikbaar: wij moeten dit aanvragen bij onze producent(en). Tabletten en tafelbladen gemaakt van kopshout en in vingerlas in langere lengtes zijn echter geen probleem. Bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden.

U begrijpt het waarschijnlijk al: voor prachtig knoopvrij eiken tabletten op maat moet bij QATRINA zijn ! Neem even een kijkje op onze website indien u een andere houtsoort prefereert.

 

Bent u geïnteresseerd in een knoopvrij eiken tablet ?