knoopvrij eiken tablet op maat

knoopvrij eiken tablet op maat

Bestel uw knoopvrij eiken tablet op maat gemakkelijk online bij QATRINA !

Voordelig maatwerk: bestel uw knoopvrij eiken tablet op maat heel eenvoudig online bij QATRINA ! Met onze professionele apparatuur werken wij tot op de mm. nauwkeurig en de tabletten leveren wij tegen kostprijs bij u af.

Wij maken tabletten op maat: bij ons geen bijkomende kosten voor het op maat zagen. Alles perfect op maat voor u gemaakt ! U bestelt online zelf een vierkant of een rechthoekig eiken tablet op maat. Tabletten met andere vormen leveren wij op aanvraag: stuur ons een mail met uw wensen en wij komen er z.s.m. op terug. Online leveren wij massief eikenhouten tabletten in een knoopvrije kwaliteit, daarnaast zijn ook tabletten in een licht rustieke of in een rustieke kwaliteit verkrijgbaar.

Een andere houtsoort kan evt. ook, maar dat moeten wij wel bij onze producenten aanvragen: deze zijn niet altijd leverbaar. Bel of mail ons in dat geval even.

Knoopvrije tabletten samengesteld uit Slavonisch eikenhout

Knoopvrije eiken tabletten speciaal door onze producenten voor ons geproduceerd van exclusief Slavonisch eikenhout. Een schitterend mooie lichte uitstraling, oersterk, altijd FSC gecertificeerd en gegarandeerd milieuvriendelijk verwerkt. U krijgt bij ons alleen de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor een betaalbare prijs. Waarom zou u verder zoeken ? Een knoopvrij eiken tablet op maat voor u gemaakt bestelt u gewoon online in onze webwinkel !

Drie verschillende uitvoeringen zijn mogelijk: u kiest uit een tablet dat is samengesteld uit zogenaamde doorgaande lamellen, uit een tablet met een vingerlasverbinding of een tablet handmatig opgebouwd uit kopshout. Exclusief en op maat te bestellen bij QATRINA ! Tabletten in XL afmetingen zijn mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Eikenfineer tabletten voor een betaalbare prijs

Heeft u een klein(er) budget tot uw beschikking ? Geen probleem, want u kunt bij ons ook terecht voor tabletten van eikenfineer (klik hier) ! Fineer kunnen wij in liefst 5 diktes leveren in knoopvrij en rustiek eiken. Onze fineertabletten werken wij rondom af met fineerband of met een houten omranding.

 

 

 

knoopvrij eiken tablet op maat

Supersnel uit voorraad leverbaar: eikenhouten en notenhouten tabletten in (courante) standaardmaten

Voor u direct uit voorraad leverbaar: eikenhouten en notenhouten tabletten in verschillende courante (standaard)afmetingen en diktes. Snel starten met uw project en zelf op maat zagen is geen probleem ? Dan zijn onze standaardtabletten zeker interessant voor u !

 

Bent u geïnteresseerd in een knoopvrij eiken tablet op maat ?