knoopvrij eiken platen

knoopvrij eiken platen

Gewoon online op maat bestellen bij QATRINA: knoopvrij eiken platen in de vorm die u nodig heeft

U bestelt ze bij QATRINA op maat in de vorm die u nodig heeft: knoopvrij eiken platen in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. Online kunt u massief eiken platen in een een vierkante of in een rechthoekige vorm bij ons bestellen, maar op aanvraag kunnen wij ook afwijkende vormen voor u maken. Zo kunt u bij ons ook Spaans of Deens ovaal, ellipsvormige, ronde, ovale, maar ook zelf bedachte vormen laten maken. Wij staan voor u klaar, dus stuur ons gerust een mailtje met uw wensen.

QATRINA is zich in de loop van de jaren steeds meer gaan specialiseren in het maken van (heel) ingewikkelde vormen: neem dus gerust even contact met ons op indien u op zoek bent naar iets heel speciaals. Wij gaan iedere uitdaging in maatwerk aan !

Vanuit uw luie stoel heel gemakkelijk en ook nog eens heel voordelig prachtige knoopvrij eiken platen op maat bestellen is bij ons een fluitje van een cent. U hoeft er de deur tegenwoordig niet eens meer voor uit ! Via onze website leveren wij vol massief houten platen op maat in liefst drie kwaliteiten eikenhout: wij gebruiken hiervoor het veelgeprezen Slavonisch eikenhout. Beduidend mooier en harder dan het ‘gewone’ Europees eikenhout.

Onze platen zijn verkrijgbaar in een knoopvrije, een licht rustieke en een rustieke kwaliteit leverbaar. Massief houten platen in een andere houtsoort dan eiken zijn mogelijk op aanvraag. Bekijk hier de mogelijkheden in een ander houtsoort.

Wij werken uitsluitend met FSC gecertificeerd hout. Dit wordt allemaal duurzaam verwerkt tot een kwalitatief hoogwaardig houtproduct. U kunt bij ons kiezen uit platen in doorgaande lamellen en in vingerlas. Meerdere diktes zijn verkrijgbaar. Tussenliggende diktes op aanvraag.

Wij hebben ook een grote hoeveelheid standaardpanelen in veelgevraagde diktes op voorraad: handig indien u snel massief hout nodig heeft en zelf op maat kunt zagen ! Nieuwsgierig ? Kijk dan snel op de website bij onze voorraad (klik hier).

 

 

 

knoopvrij eiken platen

Massief Slavonisch eiken in A-kwaliteit (doorgaande lamellen) onbehandeld

Bij QATRINA bent u (ook) aan het juiste adres voor extra lange en extra brede houten platen

Prachtige houten platen op maat voor u gemaakt van Slavonisch eikenhout kunt u via de website tot een lengte van 3 meter en een breedte van 1,2 meter bestellen.
Buiten de website om kunnen wij in doorgaande lamellen en in vingerlas echter nog veel langer en veel breder leveren ! Bel of mail ons hiervoor even, want dergelijke platen moeten wij wel altijd eerst bij onze producenten aanvragen.

QATRINA is uniek in de Benelux, want wij kunnen bijvoorbeeld ook prachtige houten platen gemaakt van kopshout leveren. In Slavonisch eiken, maar ook in andere houtsoorten zoals beuken, kersen, acacia en essen. Gegarandeerd uniek en exclusief op maat verkrijgbaar bij QATRINA ! Kops eiken bestelt u gewoon zelf via de website, andere houtsoorten zijn buiten de website om verkrijgbaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze knoopvrij eiken platen ?