knoopvrij eiken panelen

knoopvrij eiken panelen

Online op maat bestellen bij QATRINA: prachtige knoopvrij eiken panelen

Prachtige knoopvrij eiken panelen bestelt u heel gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA. Wij maken onze houten panelen op maat voor u in de door de u gewenste afmetingen en tot op de millimeter nauwkeurig. U kunt ze al helemaal kant en klaar geolied of gelakt bestellen, maar ook nog onbehandeld.

Ook sparingen, afgeronde hoeken of een fraaie schuin gefreesde rand is geen probleem: wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. Zelfs de meest ingewikkelde vormen zijn mogelijk, want wij werken met computergestuurde machines. Een vrijblijvende offerte ontvangen ? Bel of mail ons dan even. Wij helpen u graag.

U bestelt bij ons gemakkelijk vanuit uw luie stoel thuis uw knoopvrij eiken panelen: zelf slepen met loodzware panelen en een aanhanger regelen is niet nodig ! Wij leveren ons eiken in een knoopvrije kwaliteit, maar ook panelen in een licht rustieke en een rustieke uitvoering kunt u bij ons online bestellen. Liever een andere houtsoort ? Op aanvraag zijn ook panelen gemaakt van beuken, kersen, noten en nog veel meer leverbaar: klik hier voor een overzicht op onze website.

Het allermooiste hout voor vriendelijke prijzen: QATRINA

Het allermooiste hout, want onze houten panelen maken wij van het in de interieurbouw veelgebruikte Slavonisch eiken. Een veel hardere en mooiere eikensoort dan Europees eikenhout. De panelen worden door onze vaste leveranciers exclusief voor ons vervaardigd. Alles is FSC gekeurd: zo weet u zeker dat u een duurzaam houtproduct in huis haalt. U kunt de panelen bestellen met doorgaande lamellen, in vingerlas, maar ook in een unieke, onverwoestbare kopshout uitvoering.

Over het algemeen is vingerlas en kopshout met een lengte van meer dan drie meter geen probleem, maar in doorgaande lamellen moeten wij voor u aanvragen: deze zijn niet altijd leverbaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op dat moment.

Fineerpanelen: een voordelig alternatief

Op maat verkrijgbaar bij QATRINA: eikenfineerpanelen. Kwaliteit voor een lage prijs. Klik hier voor meer info. Fineerpanelen zijn te bestellen in fout/knoopvrij en rustiek eiken.

 

 

 

knoopvrij eiken panelen

Tegen kostprijs thuisbezorgd: notenhouten en eiken panelen in standaardafmetingen, uit voorraad leverbaar !

Uw klus kan niet wachten en u heeft snel hout nodig ? Kijk dan gauw bij onze voorraadpanelen ! U kunt kiezen uit meerdere houtkwaliteiten, afmetingen en diktes ! Klik hier voor ons overzicht of neem contact op voor onze actuele voorraad.

Bent u geïnteresseerd in onze knoopvrij eiken panelen ?